Севиля ще играе на финала в тазгодишното издание на Лига Европа

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Севиля ще играе на финала в тазгодишното издание на Лига Европа , след като победи с 2:1 соченият за фаворит отбор на Манчестър Юнайтед. Така андалусийци ще се изправят в спора за трофея с победителя от мача между Интер и Шахтьор Донецк.

Успехът на севилци дойде малко изненадващо. Резултатът беше открит в полза на „червените дяволи“ от Бруно Фернадеш от дузпа в 8-ата минута. Равенството върна Сусо в 26-ата минута. През втората част Манчестър Юнайтед упражни сериозен натиск и пропусна няколко удобни положения.

Така се стигна до 78-ата минута, когато отбраната на Юнайтед се пропука и Люк Де Йонг донесе победата на Севиля. Големият герой за андалусийци обаче бе вратарят Ясин Буну, който отрази 20 удара в очертанията на вратата си и отчая нападателите на Манчестър Юнайтед.

Футболистите на Севиля бяха по-активни в началните минути, но първата голова възможност беше пред вратата на андалусийците. Това се случи в седмата минута, когато след комбинация с Антони Марсиал Маркъс Рашфорд беше изведен добре в наказателното поле, но беше фаулиран грубо. Реферът Феликс Брих отсъди дузпи след консултация с ВАР, която беше реализирана от Бруно Фернандеш. В ответната атака Сусо се опита да затрудни Давид Де Хеа, но без успех.

В 13-ата минута Манчестър Юнайтед можеше да стигне до второ попадение, но ударът на Фред не намери целта.

Севилци хвърлиха сили да върнат гола, като упражниха сериозен натиск, а играчите на Манчестър Юнайтед трудно изнасях топката в предни позиции. Така се стигна до 26-ата минута, когато след продължителна атака Севиля успя да изравни чрез Сусо, който се разписа от близка дистанция.

В 34-ата минута „червените дяволи“ можеха отново да поведат в резултата, но удар от движение на Марсиал от границата на наказателното поле мина над вратата.

В 39-ата минута Маркъс Рашфорд стреля директно от пряк свободен удар и намери очертанията на вратата, но Буну спаси. До края на полувремето Юнайтед създаде още две възможности за гол, но до ново попадение не се стигна и така всичко остана за решаване след почивката.

Второто полувреме започна с отлична възможност пред Манчестър Юнайтед.

Бруно Фернандеш изведе Мейсън Грийнууд в наказателното поле, той стреля, но Буну успя да спре топката с крак. Последваха нови силни моменти пред вратата на Севиля. Фернандеш отправи удар след разбъркване, но топката рикошира и излезе. На два пъти пък с отлични изяви Буну спаси вратата на Севиля от попадение след изстрели на Марсиал и Грийнууд.

Постепенно Севиля успокои играта и изнесе топката по-далеч от наказателното си поле. Андалусийците успяха да създадат затруднения на Де Хеа, а в 73-ата минута имаха и претенции за дузпа за игра с ръка на Бруно Фернандеш след изпълнение на пряк свободен удар. Така се стигна до 78-ата минута, когато Севиля шокира „червените дяволи“ с второ попадение.

Хесус Навас центрира отдясно в наказателното поле, където Виктор Линдельоф остави непокрит Люк Де Йонг и опитният нападател отблизо вкара за 2:1.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато .  За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Севиля ще играе на финала в тазгодишното издание на Лига Европа