Севиля спечели Лига Европа за шести път в историята си

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Севиля спечели Лига Европа за шести път в историята си. Испанците победиха Интер с 3:2 във вълнуващ финал, игран в Кьолн. Ромелу Лукаку откри резултата от дузпа още в петата минута . Люк Де Йонг бързо изравни. Той отбеляза и втория гол за Севиля в 33-ата минута. Секунди по-късно Диего Годин изравни за 2:2, какъвто бе резултатът на почивката. Попадение на защитника Диего Карлос със задна ножица в 74-ата минута донесе победата на тима на Юлен Лопетеги.

Двубоят започна на високо темпо и първият

гол падна много рано. След центриране в наказателното поле на Интер защитата на италианците успя да изчисти. Топката бе пусната към Лукаку в полето на съперника. Белгиецът напредна, наближи наказателното поле и пусна топката покрай Диего Карлос, като успя да го надбяга.

Защитникът на Севиля нямаше какво да направи освен да събори нападателя и съдията бързо посочи бялата точка. Лукаку реализира дузпата и продължи блестящата си серия. Той се разписа в 11-и пореден мач от Лига Европа, което е рекорд, като това бе 15-ият му гол в турнира през този сезон. Белгиецът освен това достигна до гол номер 34, с което изравни рекорда на Роналдо за попадения в дебютен сезон за Интер.

В 12-ата минута Люк Де Йонг успя да изравни. Той се възползва от центриране на Хесус Навас и с глава заби топката в мрежата.

В този период испанците имаха инициативата, а Интер разчиташе на бързи атаки, които бяха доста опасни. При една от тях италианците имаха претенции за втора дузпа, този път за игра с ръка на Диего Карлос. Съдията веднага показа, че няма да отсъди такава, а играчите на „нерадзурите“ го обградиха. Антонио Конте получи жълт картон при протестите.

В 33-ата минута защитата на Интер отново не се справи с центриране. Банега прати топката към Де Йонг, а той за втори път се разписа след удар с глава.

Головете продължиха да падат, а този път преднината на Севиля не се задържа дълго. Тимът на Конте отговори мигновенно и изравни. Центриране на Брозович бе посрещнато от Годин, който с отличен удар с глава направи резултата 2:2.

Уругвайският бранител стана шестият играч в историята, който се е разписвал във финал на Лига Европа и Шампионската лига. Преди него това са правили Стивън Джерард, Ернан Креспо, Дмитри Аленичев, Алън Симонсен и Педро.

Като цяло Севиля имаше предимство в големи периоди. Всяко центриране на тима на Лопетеги носеше опасност, а Интер не успяваше да се адаптира и да се защитава добре в тези ситуации. Това се случи още няколко пъти преди почивката. Центриране на Навас не бе засечено от Де Йонг, а в самия край на полувремето удар на Окампос с глава мина над вратата.

След почивката „Нерадзурите“ успяваха да се справят по-добре с центриранията, които им създадоха толкова неприятности през първата част.

Удар на Галярдини от добра позиция бе блокиран, а пробив отляво на Регуилон завърши с удар покрай вратата. Ашли Йънг също пробва да стреля към вратата, но топката не намери целта.

В 65-ата минута Лукаку бе изведен зад защитата на Севиля. Той напредна сам срещу вратаря, но Буну излезе отлично, успя да скъси дистанцията и да отрази удара на белгиеца. Така нападателят пропусна най-добрата ситуацията от началото на второто полувреме.

В 74-ата минута Банега прати топката в наказателното поле, първоначално защитата на „нерадзурите“ се справи, но топката остана в близост до вратата.

Диего Карлос направи страхотна задна ножица, а стоящия на пътя на топката Лукаку я отклони в мрежата. Попадението бе записано на бранителя на Севиля, тъй като ударът му бе в очертанията на вратата, въпреки докосването на белгиеца.

Антонио Конте направи тройна смяна, като пусна в игра Алексис Санчес, Ериксен и Моузес.

Италианците вдигнаха темпото и се хвърлиха в търсене на изравняване. И можеха да стигнат до него в 82-ата минута. Стигна се до разбъркване в наказателното поле, Ашли Йънг не успя да отправи удар, но топката стигна до Алексис. Чилиецът я насочи към опразнената мрежа, но Кунде я достигна и я изби от голлинията.

Италианците стигнаха до още една ситуация в 91-ата минута, когато Кандрева стреля, но Буну отрази удара. Като цяло обаче Интер нямаше сили да окаже сериозен финален натиск, а Севиля доста успешно се бранеше и стигна до нов триумф в Лига Европа.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Севиля спечели Лига Европа за шести път в историята си