Севиля се наложи с 3:0 при гостуването си на Еспаньол

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Севиля се наложи категорично с 3:0 при гостуването си на Еспаньол в мач от 20-ия кръг на Примера, игран пред 19 607 зрители в Барселона. Франко Васкес (15), Пабло Сарабия (34) и Луис Муриел (90) донесоха първи три точки на андалусците в Ла Лига след пет безуспешни срещи.

Тази победа беше регистрирана като номер 1000 за Севиля в историята на испанското първенство. Те станаха шестият клуб с 1000 и повече победи след Реал Мадрид, Барселона, Атлетико Мадрид, Атлетик Билбао и Валенсия. Само преди три дни пък момчетата на Кике Санчес Флорес надвиха Барселона за Купата на краля и днес бяха видимо разконцентрирани.
Каталунският тим пропусна да излезе напред в резултата в 14-ата минута. Жерард Морено не беше точен от едва метър от голлинията, засичайки топката след центриране на Дидак Вила. Минута по-късно гостите от “Рамон Санчес Писхуан” реализираха. Хоакин Корея показа техника в наказателното поле, топката стигна до Франко Васкес, който направи 0:1 с деветия си гол в Ла Лига. В 22-ата след удар на Луис Муриел кълбото облиза гредата. В 34-ата Пабло Сарабия удвои, след като отбеляза знаменит гол, минавайки през куп и пращайки топката неспасяемо – 0:2.

В 51-ата минута Лео Баптищао шутира в аут пред празната врата. Постепенно “папагалчетата” се обезкуражиха и атаките им не бяха толкова остри. В 90-ата Луис Муриел мина като на парад в наказателното поле и прати топката ниск долу в близкия ъгъл за 0:3.
В лагера на Еспаньол са отправили мисли към реванша за Ла Копа с Барселона идния четвъртък. Севиля също има тежък сблъсък през седмицата – дуел с Атлетико Мадрид.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.