Севиля се класира на 1/2-финал в тазгодишното издание на Лига Европа

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Севиля се класира на 1/2-финал в тазгодишното издание на Лига Европа. Възпитаниците на Юлен Лопетеги постигнаха трудна победа с 1:0 над Уулвърхамптън в сблъсъка между двата тима от 1/4-финала в Дуисбург. Андалусийци показаха по-добра игра, но трябваше да чакат чак до 88-ата минута, за да стигнат до успеха. Това стана с гол на Лукас Окампос. „Вълците“ започнаха добре мача и си спечелиха дузпа в 11-ата минута, но Раул Хименес пропусна от бялата точка. След това обаче испанците бяха по-добрият отбор на терена и заслужено стигнаха до успеха.

Англичаните заложиха на Адама Траоре и Раул Хименес

в атака, а Рубен Невес действаше зад гърба им. В средата на терена играта градяха Жоао Моутиньо и Леандер Дендонкер.

Юлен Лопетеги пък бе предпочел триото Сусо, Юсеф Ен-Несири и Лукас Окампос да започне в предни позиции. В халфовата линия пък действаха Фернандо, Евер Банега и Жоао Жордан.

Първата атака в мача бе за Уулвс секунди след началния съдийски сигнал. Траоре напредна до аутлинията и центрира на Хименес, който стреля с глава, но право в ръцете на вратаря.

В 4-ата минута англичаните имаха нов шанс. Моутиньо центрира от фаул и Дендонкер успя да играе с топката, но от трудна позиция не съумя да я насочи в очертанията на вратата.

В 11-ата минута „оранжевите“ си изработиха дузпа. Траоре пое топката в собствената си половина и пробяга повече от половината терен, като накрая бе спънат в гръб в наказателното поле от Диего Карлос. Раул Хименес обаче изпълни много лошо 11-метровия удар и пропусна да открие резултата.

Минута по-късно и Севиля създаде първата си голова възможност. Сусо отправи удар, който бе спасен от Руи Патрисио.

Постепенно испанците взеха инициативата. В 22-ата минута Ен-Несири обстрелва вратата на Руи Патрисио с глава, но доста неточно.

Четири минути по-късно мароканецът изскочи зад защитата и шутира, но ударът му не се получи добре и не застраши Руи Патрисио.

В 37-ата минута Лукас Окампос пробва техничен диагонален изстрел, който мина опасно близо до вратата, но в аут.

В 42-ата минута последва поредният удар към Патрисио. Този път Жордан опита да го притесни от дистанция, но португалският страж уверено улови.

В 53-ата минута останаха съмнения за игра с ръка на футболист на Уулвс в собственото му наказателно поле, но тя бе неволна и съдиите не посочиха бялата точка.

В 63-ата минута Ен-Несири успя да преодолее няколко съперници в пеналта, но загуби равновесие и не успя да отправи опасен шут, а Патрисио улови.

В 66-ата минута Сусо центрира отлично за Жул Кунде, който стреля опасно с глава, но над вратата.

В 77-ата минута Евер Банега отправи страхотен изстрел от фаул и отново Руи Патрисио бе последна преграда пред гола с блестящо спасяване.

По-добрата игра на севилци най-накрая даде резултат. В 88-ата минута Банега центрира в наказателното поле и Лукас Окампос с глава порази вратата за 0:1.

В добавеното време Банега стреля от дистанция, но над вратата.

Така Севиля се добра до 1/2-финала в Лига Европа за шести път в историята си, където ще се изправи срещу Манчестър Юнайтед.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. Севиля се класира на 1/2-финал в тазгодишното издание на Лига Европа