Севиля отстъпи с 0:1 при гостуването си на Алавес

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Севиля записа ново поражение в Примера, след като отстъпи с 0:1 при гостуването си на Алавес в мач от 19-ия кръг. Ману Гарсия се разписа в 52-ата минута за радост на публиката на “Мендисороса”. Андалуският тим, воден от новия си наставник Винченцо Монтела, има едва една точка от последните си срещи в Ла Лига.

Ако бяха победили, „бяло-червените“ щяха да се изравнят с Реал Мадрид.

През първата част срещата беше отворена с много грешки в средата на терена. Гостите от “Рамон Санчес Писхуан” имаха една много добра възможност. Фернандо Пачеко изби удар на Евер Банега още в четвъртата минута. Момчетата на Абелардо Фернандес играеха със сърце и разчитаха предимно на центрирания – без успех.
В 52-ата минута Мунир Ел Хадади подаде към Ману Алехандро Гарсия, който вкара красиво попадение. Статистиката отчете, че преотстъпеният от Барселона Мунир е участвал в четири от последните пет попадение на Алавес (2 гола и 2 асистенции). Тимът на Винченцо Монтела тръгна напред в търсене на изравнителен гол. В 63-ата минута Хесус Навас центрира към Нолито, който за мъничко не насочи в очертанията на вратата. Три минути по-късно новото попълнение на баските Джон Гуидети пропусна да удвои, пращайки кълбото много близо до гредата.

В 81-ата Нолито изпусна великолепна възможност от осем метра. След центриране отдясно той засече топката, стреляйки ниско към левия ъгъл на Пачеко – леко встрани. В 84-ата домакините останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Рубен Дуарте. В 85-ата Висам Бен Йедер завъртя атрактивно топката, но я прати от външната страна на мрежата.

В крайна сметка севилци загубиха и остават на шесто място в подреждането. С успеха тимът от Витория за първи път успя да се измъкне от зоната на изпадащите.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.