Севиля надделя с 2:1 като гост на Атлетико Мадрид

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Севиля направи важна крачка към 1/2-финалите за Купата на краля, след като надделя с 2:1 като гост на Атлетико Мадрид в първа среща от 1/4-финала. Диего Коща изведе „лос колчонерос“ с гол в 73-ата минута, но автогол на Мигел Анхел Моя (79) и попадение на Хоакин Корея

(89) вписаха победата в графата на севилци. Момчетата на Винченцо Монтела нанесоха първо поражение на Атлети на новия стадион „Wanda Metropolitano“, ако не броим това от Челси в Шампионската лига.

Двамата старши треньори заложиха на почти оптимални състави. Диего Коща застана до Антоан Гризман в мадридското нападение. Луис Муриел поведе андалуската атака при схема 4-2-3-1.

Домакините потеглиха малко по-дейно. Първата опасност обаче се откри пред Мигел Анхел Моя. В деветата минута Пабло Сарабия отправи коварен удар от 19 метра, при който топката облиза гредата. В 11-ата Хуанфран хитро изведе Гризман, но той не овладя в наказателното поле. В 13-ата Диего Коща прати топката в мрежата, ала реферът видя нарушение в атака. Бразилецът използва ръцете си при борбата с Габриел Меркадо.
В 19-ата Коща се извиси във въздуха и затрудни сериозно вратаря Серхио Рико, който се разтегна и изби в ъглов удар. В 25-ата Хоакин Корея стреля опасно с глава – Моя внимаваше и улови на самата голлиния. В 27-ата Коке загуби топката и гостите от „Рамон Санчес Писхуан“ конструираха прекрасна контра: Сарабия изведе Хоакин Корея, който сам срещу вратаря стреля в неговия крак. В 37-ата южняците развиха нова добра контра, провалена от неточния пас на Хоакин Корея. Две минути по-късно Корея загуби топката и се развихри страховита контра за „дюшекчиите“. Диего Коща нахлу мощно и стреля, но срещна съпротивата на Рико. В 41-ата Серхио Ескудеро отправи много коварен удар от 30 метра, като топката влизаше в сглобката, ако вратарят не беше проследил внимателно нейната траектория.

На почивката Диего Симеоне извади Витоло и пусна в игра Анхел Корея, който раздвижи атаката на домакините. В 60-ата той центрира остро от десния фланг и крачка не достигна на Диего Коща да засече. В 66-ата Клеман Ленгле беше на ръба да си отбележи ефектен автогол. Той плонжира и с глава прати топката в близката греда. В 73-ата Атлети взе голова преднина. Стеван Нзонзи не успя да изчисти добре топката, тя попадна у Диего Коща, който шутира неспасяемо по диагонала от 13 метра – 1:0. Гостите от Севиля реагираха със силен удар на Ескудеро покрай гредата. В 80-ата севилци изравниха. Хесус Навас центрира отдясно, получи се рикошет, който залъга вратаря в Моя, вратарят игра с топката, но я боксира в мрежата си – 1:1.

В 89-ата съставът на Монтела нанесе неочакван втори удар. Грешка в защитата позволи на Хоакин Корея да изскочи сам срещу вратаря и да пусне технично покрай Моя за 1:2. До края най-чистото положение беше пред Диего Коща, който беше блокиран от Ленгле.

Реваншът е след седмица в Севиля.

Атлетико Мадрид – Севиля 1:2
1:0 Диего Коща (73)
1:1 Моя (79 – автогол)
1:2 Хоакин Корея (89)

Атлетико: Моя; Хуанфран, Савич, Годин, Люка Ернандес; Витоло (46 – Анхел Корея), Габи, Саул, Коке (82 – Торес); Коща, Гризман (68 – Ферейра Караско)
Севиля: Рико; Корчия (90 – Гайс), Меркадо, Ленгле, Ескудеро; Нзонзи, Банега; Сарабия, Франко Васкес (75 – Навас), Хоакин Корея; Муриел (84 – Бен Йедер)

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.