[:bg] Саудитска Арабия излъга Египет с 2:1[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Саудитска Арабия излъга Египет с 2:1 в мач без значение от Група “А” на Световното първенство в Русия. В 22-ата минута Мохамед Салах даде аванс на Египет в резултата. В добавеното време на първата част Салман Ал Фарадж изравни от дузпа, а в 95-ата минута Салем донесе победата

на Саудитска Арабия. И двата тима вече бяха отпаднали от турнира, като днес единствено определиха кой финишира на трето място в тази група и кой остана на последната четвърта позиция.
На вратата на египтяните днес беше Есам Ел Хадари, който постави рекорд за най-възрастен футболист, играл някога на световно първенство. Той се представи впечатляващо днес и дори спаси дузпа в края на първото полувреме.
В 15-ата минута Салем от състава на Саудитска Арабия направи хубав пробив, който завърши с опасен, но неточен шут от дъгата на наказателното поле.
В 22-ата минута Салах получи дълго извеждащо подаване и между двама противникови бранители прехвърли стража Алмосалем от границата на наказателното поле.
Само две минути по-късно Салах пропиля златна възможност за 2:0. Той се озова очи в очи с Алмосалем, като имаше и достатъчно време, за да реши как да го преодолее, но нападателят изигра положението твърде технично и не уцели вратата.
В 35-ата минута и Трезеге застраши вратата на Саудитска Арабия, но стреля неточно, а две минути по-късно Хегази с решаваща намеса попречи на Салман да изравни резултата.
В 40-ата минута Саудитска Арабия пропусна идеален шанс за 1:1. Играчите на Хуан Антонио Пици получиха право да изпълнят дузпа за игра с ръка на футболист на Египет след центриране. 45-годишният страж Ел Хадари обаче реагира блестящо и спаси изпълнената от Фахад дузпа, като топката се отби от гредата.
В последните секунди на първата част Салман Ал Фарадж изравни резултата от дузпа. Преди окончателното отсъждането на втората дузпа за Саудитска Арабия реферът Вилмар Ролдан се консултира със системата ВАР и прецени, че Али Габр е играл непозволено срещу противников футболист, въпреки че и египетският бранител бе дръпнат за фланелката. Така или иначе дузпата бе факт и Салман я реализира.
В 69-ата минута Ел Хадари спаси по брилянтен начин удар с глава на футболист на Саудитска Арабия и запази равенството.
Второто полувреме бе доста скучно като цяло и мачът вървеше към равенство, но в петата минута на добавеното време Салем наказа разконцентрираните действия на египетската отбрана и с хубав удар от близко разстояние донесе победата на Саудитска Арабия.
Така воденият от Пици тим завърши на трето място в Група “А” с 3 точки, докато футболистите на Ектор Купер записаха трета поредна загуба в групата и си тръгват от Мондиал 2018 без спечелена точка.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за bet365 euro 2021 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]