[:bg]Саудитска Арабия – Египет bet-bg.com[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Срещата от Група А на Световната купа на ФИФА 2018  между Саудитска Арабия – Египет ще се проведе на 25 юни (понеделник) от 17:00ч на стадион Волгоград арена. И двата отбора влизат в мача без точки след първите им мачове, а победителят ще заслужи третото място като утеха.

Кофициентът за победа на Саудитска Арабия е 4.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Египет е 1.85. Вижте ТВ Програма за мача тук.Саудитска Арабия – Египет: Статистика Н2Н двубои

Това ще бъде четвъртата среща между двата отбора. Египет води в Н2Н двубоите с една победа, след като спечели  в последните две срещи със Зелените соколи.

Фараоните претърпяха катастрофа от 1-5, когато отборите се срещнаха в Купата на конфедерациите от 1999 г., но успяха да овладеят впечатлението при следващите две сблъсъци със Саудитска Арабия, като през 2005 г. и 2007 г. ги победиха два пъти в приятелски срещи.

Прогнози
Букмейкърите виждат Египет като фаворит да спечелят мача, но ние виждаме сблъсъка като напълно отворен двубой, който може да завърши по два различни начина. Египет определено е по-разочарования отбор  от двата и болката им, ако не достигнат до нокаут етап, ще е много по-силна.

Със сигурност от това може да се възползва Саудитска Арабия, за да  сложи край на ужасната серия от 12 последователни мача на Световната купа, без да има нито една победа. Стойността е огромна за Саудитска Арабия да спечели при 4.75 коефициент.

Като цяло не очакваме силни отбранителни резултати от която и да е от двете страни. Сблъсъка по никакъв начин няма да се отрази на крайното класиране в групата (по отношение на квалификацията за нокаут). Двата отбора, които ще отбележат, се класират на ниво от 1.95.

Прогнозният резултат FT е изненадваща победа за Саудитска Арабия.

Саудитска Арабия да спечели
И двата отбора да вкарат

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]