Сан Хосе Шаркс – Сейнт Луис Блус 14 Май bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Сан Хосе Шаркс – Сейнт Луис Блус ще се проведе на 14 май (вторник) от 04:08 часа след полунощ българско време в двубой номер две от финала в Западната конференция на НХЛ. Калифорнийци спечелиха първия мач с 6-3 шайби и ще бъда нахъсани да удвоят преднината си в серията.

Залози за нов успех на Сан Хосе можете да правите с коефициент 1.74. Шансовете на Сейнт Луис този път да превземе арената на съперника са оценени със ставка 2.15.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

С победата си в мач номер едно Сан Хосе подобри баланса си на 7-2 у дома в тазгодишното издание на плейофите. Загубата за Сейнт Луис пък бе втора в предишните седем визити на тима във фазата на елиминациите.

Логън Кутюр допринесе с два гола и асистенция за победителите, за да оглави голмайсторската листа с 11 точни попадения и общо 17 точки в плейофите. Тимо Майер също се отчете с два гола и асистенция, а по едно попадение за „акулите“ нанизаха Алекс Пиетранджело и Джо Павелски. Който е само на точка от това да достигне кота 100 в плейофите в кариерата си.

Джоел Едмундсон, Райън О’Райли и Тейлър Бозак се разписаха за Блус в първата схватка, а Джордан Бинингтън допусна пет гола от 24 удара към вратата си. Яден Шварц асистира за първия гол на Едмундсон и може да се похвали с 12 пункта до тук в елиминациите. Нападателят Брейдън Шен е без попадение вече в седем поредни мача и ще иска да прекъсне тази неприятна серия.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com