Сан Марино – Белгия 06 Септември bet-bg

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Сан Марино – Белгия ще се проведе на 06 септември (петък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Едно от най-големите несъответствия на седмицата идва когато Белгия се насочва към Сан Марино. „Червените дяволи“ се стремят да сложат още три точки на дъската, докато продължават към Евро 2020.

Коефициентът за победа на Сан Марино е 151.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 51.00Залози за това Белгия да победят се приемат с коефициент 1.004. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Сан Марино – Белгия: Двубой статистика

Сан Марино не е побеждавал в последните си 93 срещи.
Сан Марино са в серия от 13 поредни домакински загуби.
Сан Марино са в серия от 46 поредни домакински срещи без победа.

Сан Марино – Белгия: Прогноза

Вероятна е още една голяма победа за Белгия. Сан Марино беше победен у дома с шест гола или повече от Германия, Чехия и Норвегия в последната квалификационна кампания. Сега те се насочват към този сблъсък с вратар с международно ограничение, което сочи към голяма победа в този сблъсък. Ние подкрепяме Белгия да спечели с -5 хендикап този уикенд, нещо, което по-слабите страни от Белгия получиха през последните години. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com