[:bg]Русия с изразителна победа с 5:0 над Саудитска Арабия [:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Началото на Мондиал 2018 беше сложено с изразителна победа на домакина Русия с 5:0 над Саудитска Арабия в среща от Група “А”, играна на стадион “Лужники” в Москва. Юри Газински откри с първия точен удар във вратата в 12-ата минута, а след него се разписаха Денис Черишев

(43’, 90’) и Артьом Дзюба (71’), както и Александър Головин (90+5′). Така беше спазена традицията домакинът никога да не губи в първия си двубой .
В месеците преди финалите “сборная” играеше много слабо, но днес показа съвсем друго лице. В същото време саудитите се представиха незадоволително . Днес те владееха топката в 60% от времето, но не отправиха нито един точен изстрел в очертанията на вратата.
Другите два отбора в групата са Египет и Уругвай, които играят утре.
Исканият от Ювентус Головин беше титуляр за домакините и впечатли с две асистенции и едно попадение. Очаквано Фьодор Смолов беше на върха на атаката, а в защита действаше ветеранът Сергей Игнашевич.
В същото време селекционерът на саудитите Хуан Антонио Пици гласува доверие на двама от тримата си футболисти, които играят по испанските терени – Яхия Ал Шехри от Леганес и Салем Ал Давсари от Виляреал.
Двубоят започна с атаки и пред двете врати, като и двата отбора действаха открито. Първата чиста възможност дойде в 11-ата минута, но шутът на Александър Самедов беше избит в корнер.
След последвалото центриране топката беше отбита, но последва ново изсипване на кълбото от страна на Головин и Газински хладнокръвно насочи с глава в далечния ъгъл.
Само три минути след това руснаците бяха на крачка от второ попадение, като при атаката имаше засада, но съдиите не я маркираха.
Футболистите на Саудитска Арабия застрашиха Игор Акинфеев в 21-ата минута, когато Мохамад Ал Сахлави беше изведен на добра позиция.
Малко след това домакините останаха без Алан Дзагоев, който получи разтежение и беше заменен от Денис Черишев.
След 35-ата минута тимът на Пици опита да натика своя съперник в неговата половина, но с лекота губеше топката и това даваше възможност за опасни контраатаки на „сборная“. В 43-ата Черишев заби втория гол.
Второто полувреме не донесе промяна в случващото се на терена и момчетата на Станислав Черчесов продължаваха да атакуват много по-опасно. В 50-ата минута Смолов се оказа зад последния в защитата, но се забави и загуби топката.
Две минути по-късно Самедов заложи на изстрел от около 25 метра, но топката излезе в аут.
Саудитите се разминаха с гола в 56-ата минута, когато центриране отдясно хвана неподготвени футболистите в червени екипи, но нямаше кой да засече.
В 68-ата минута вратарят Абдула Ал Маюф не успя да хване шут по диагонала и за малко да се стигне до трето попадение в мрежата му.
Три минути по-късно Головин отново показа високата си класа, центрирайки майсторски към Дзюба, който с глава направи разликата цели три гола.
Срещата вече се доиграваше, но феновете имаше какво още да видят. След изтичането на редовните 90 минути те видяха две отлични попадения на Черишев и Головин, с които беше оформено крайното 5:0.
В следващия кръг „сборная“ среща Египет на 19 юни, а ден по-късно Саудитска Арабия се изправя срещу Уругвай.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за bet365 euro 2021 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]