Русия победи Канада с 6:0 в мач от група „В“ на световните финали по хокей за младежи

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Русия разгроми Канада с 6:0 в мач от група „В“ на световното първенство по хокей на лед за младежи. Амир Мифтахов спаси 28 удара на вратата на „Сборная“ и записа суха мрежа, а „Кленовите листа“ регистрираха най-тежката си загуба в историята на този турнир.

„Играхме невероятно. Всички се представиха на ниво, а канадците не показаха нищо. Доминирахме, вкарахме хубави голове и бяхме отлични в отбрана“, каза защитникът на руснаците Игор Замула.

Александър Хованов, който записа гол и асистенция,

добави: „Да, загубихме от чехите на старта на първенството .  Hа нас ни беше пределно ясно, че това е просто един мач от много предстоящи. Това бе само първият двубой, така че наблегнахме на подготовката за срещата с Канада. А нея я изиграхме по великолепен начин“.

Руснаците започнаха много амбицирано и Хованов откри резултата още във втората минута след грешка на стража Николас Доус. Той блокира далечен удар на руския национал, но шайбата прелетя над главата му и влезе в мрежата за 1:0.
Русия поведе с 2:0 след 10:14 минути игра, когато Павел Дорофеев получи шайбата пред канадската врата и преодоля Доус. Само три минути и половина по-късно стражът на „Кленовите листа“ не успя да овладее подаване . Никита Ртишов стигна първи до шайбата и я вкара в мрежата за 3:0.

Ситуацията не се промени и в следващата част .  Тя  започна с гол на Никита Александров за 4:0, което предизвика вратарска смяна в Канада. Доус излезе и бе заменен от Жоел Хофер, който обаче не се представи по-добре. Той допусна първия си гол след 13:09 игра . Игор Соколов отклони удар в мрежата, а три минути по-късно Григори Денисенко оформи крайното 6:0 в полза на Русия.

Канада опита да развали шътаута на Мифтахов през последната третина, но така и не стигна до гол в мача.

Може да спечелите при множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с оферта. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.