[:bg]Роналдо пусна прощално писмо за всички фенове на Реал Мадрид[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Кристиано Роналдо пусна прощално писмо за всички фенове на Реал Мадрид, след като сделката между кралския клуб и Ювентус стана факт. Съобщението беше публикувано в официалния сайт на “лос бланкос” и разпространено в испанските медии.

“Тези години в Реал Мадрид и в града Мадрид може би бяха най-щастливите в моя живот. Чувствам единствено огромна благодарност към клуба, към публиката и към града. Искам само да благодаря на всички тях за обичта и отношението, което получих. Въпреки всичко мисля, че дойде моментът да отворя нов етап от живота си и затова помолих клуба да приеме да ме продаде. Така го чувствам и моля всички, най-вече нашите привърженици, да ме разберат”, започна Роналдо.
“Бяха 9 наистина вълшебни години. Бяха 9 уникални години. За мен това време беше емоционално, макар и тежко, защото Реал Мадрид изисква наистина много, но зная добре, че не бих могъл да забравя, че тук се наслаждавах на футбола по уникален начин”, продължи той.
“На терена и в съблекалнята до мен бяха великолепни съотборници. Чувствах топлината на една невероятна публика и заедно завоювахме 3 поредни Шампионски лиги и 4 Шампионски лиги за 5 години. Заедно с тях, на индивидуално ниво, спечелих 4 “Златни топки” и 3 “Златни обувки”. Всичко това постигнах в този грандиозен и изключителен клуб. Реал Мадрид завладя моето сърце и това на моето семейство. Затова повече от всякога искам да кажа “благодаря”: благодаря на клуба, на президента, на шефовете, на съотборниците, на всички треньори, лекари, физиотерапевти и невероятни служетели, които позволяват всичко да работи безупречно до най-малкия детайл”, написа той.
“Безкрайно благодаря още веднъж на нашите фенове и на испанския футбол. По време на тези вълнуващи 9 години се изправих срещу много големи играчи. Моето уважение и признание към всички тях. Раздадох се много и дойде моментът за нов цикъл. Тръгвам си, но тази фланелка, тази емблема и “Сантиаго Бернабеу” ще ги следя винаги като нещо мое без значение къде са. Благодаря на всички и, разбира се, както казах още първия път на нашия стадион преди 9 години: ¡Hala Madrid!”, завърши Роналдо.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]