Рома удариха с 2:1 Лацио

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Дербито на Вечния град от 13-ия кръг на Серия „А“ е за Рома. „Вълците“ удариха с 2:1 Лацио пред пълните трибуни на „Олимпико“, като изпревариха състава на Симоне Индзаги в класирането.
Трите попадения паднаха след почивката.

Диего Пероти вкара от дузпа в 49-ата минута, а Раджа Наинголан удвои в 53-ата минута. Звездата на „орлите“ Чиро Имобиле отбеляза дежурното си попадение от дузпа в 72-ата минута, но въпреки това тимът му прекъсна положителната си серия от осем поредни победи като гости във всички турнири, както и рекордните в историята на клуба девет поредни успеха.

Даниеле Де Роси и компания имат вече 30 точки, като изостават само на две от лидера Наполи. Лацио остана на пето място с 28 точки.
След доста години стадионът отново бе пълен в дербито на града, а 3/4 от трибуните бяха изпълнени с тифози на символичните домакини от Рома. Въпреки това по-хубавата хореография бе в „Курва Норд“. Тифозите на Лацио я бяха посветили на убития трагично преди десет години привърженик на клуба – Габриеле Сандри. 26-годишният фен бе застрелян от полицай на магистралата край тосканския град Арецо след меле с тифози на Ювентус, когато пътувал за гостуването с Интер.
Целият стадион аплодира хореографията на Лацио (б.а. нещо, което рядко може да се види в Рим), а майката, бащата и братът на Сандри слязоха на пистата на „Олимпико“, като поздравиха публиката с просълзени очи.
Още във втората минута попадение на Чиро Имобиле бе отменено поради засада. В 20-ата минута Един Джеко с глава се размина с гол, а Имобиле също с глава стреля над гредата пред другата врата.
В 35-ата минута Томас Стракоша показа отличен рефлекс и запази вратата на „орлите“- Стражът парира удар от въздуха на Джеко, който засече центриране от корнер.
Първата част се игра на доста високи обороти, като и двата тима търсеха победата.

Второто полувреме започна ударно за „вълците“, които в 53-ата минута вече имаха преднина от два гола. Първо Диего Пероти бе точен дузпа в 49-ата минута. Бившият играч на лациалите Александър Коларов бе спънат от Бащош в наказателното поле, а Джалука Роки посочи бялата точка. Капитанът на „небесносините“ Ненад Лукич искаше от рефера да използва ВАР (Видео асистент рефер), но съдията бе категоричен в своето решение.
Пероти бе точен, като вкара своята 12-та дузпа от 13 опита в Серия „А“. Голът бе негов 19-и в калчото от точно 100 двубоя, а също така трети през този сезон в първенството.

Аржентинецът асистира за второто попадение, което взриви „Курва Суд“ в 53-ата минута. Този път Наинголан вкара за 2:0. Националът на Белгия, който до последно бе под въпрос, се разписа с плътен удар от 25 метра. Халфът се разписа за втори път в последните три дербита, а голът му е втори в тази кампания.
Лацио се стресна, като Лейва рискува да си отбележи автогол. Индзаги пусна Джордан Лукаку и Луиш Нани, които замениха Лулич и Лукаш Лейва, а това даде резултат.
„Орлите“ започнаха да атакуват по-активно, като в 72-ата минута намалиха от дузпа. Тя бе отсъдена с помощта на ВАР, след като Костас Манолас игра с ръка при центриране отдясно. Първоначално Роки даде ъглов удар, но след това гледа видео запис и смени своето решение. Имобиле бе точен, вкарвайки своето 15-то попадение за сезона в Серия „А“. Така Лацио вкара своя 13-и гол след статино положение, което е рекорд за този сезон в калчото, а Рома допусна своя първи гол след статично положение през сезона на Апенините.
Лацио натисна, но се размина с равенството, след като опасен удар на Марко Пароло мина на сантиметри от дясната греда в 85-ата минута.

Роки даде шест минутно продължение, но „небесносините“ не успяха да стигнат до равенството, записвайки втора загуба през този сезон в Серия „А“. Първата бе от Наполи с 1:4 отново на „Олимпико“, а Ди Франческо спечели първото си дерби като треньор, постигайки пета поредна победа в шампионата.
Легендата Франческо Тоти за първи път от над 25 години не бе част от тима, но се радваше от ложите на третата поредна домакинска победа в дербито с Лацио от калчото. Интересното е, че този път сблъсъкът между „джалоросите“ и „бианкочелестите“ завърши без червен картон, след като през последните 22 години двубоят се превърна в най-кървания мач на Апенините с 32 червени картона от сезон 1994/95 година.
Успехът в Дерби дела Капитале бе общо 53-и за победителите в 147 мача от Серия „А“, докато Лацио остана с 37 победи, а равенствата са 57.

През седмицата Рома има възможност да се класира на осминафинал в Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид на „Wanda Metropolitano“. Лацио пък вече си гарантира място на 1/16-финалите на Лига Европа два кръга преди края на груповата фаза.

Другият уикенд „вълците“ гостуват на Дженоа, а Лацио излиза на „Олимпико“ срещу Фиорентина.

РОМА – ЛАЦИО 2:1
1:0 Пероти (49-дузпа)
2:0 Наинголан (53)
2:1 Имобиле (72-дузпа)

РОМА (4-3-3): Алисон – Флоренци, Костас Манолас, Федерико Фасио, Александър Коларов – Раджа Наинголан, Даниеле де Роси, Кевин Строотман – Стефан Ел Шаарауи, Един Джеко, Диего Пероти

ЛАЦИО (3-5-1-1): Томас Стракоша – Бащош, Стефан Де Фрай, Стефан Раду – Адам Марушич, Марко Пароло, Лукаш Лейва, Сергей Милинкович – Савич, Ненад Лулич- Луис Алберто – Чиро Имобиле

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.