Розенборг – Селтик bet365 mobile

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Розенборг – Селтик ще се проведе на 01 август (сряда) от 21:45 часа в среща от квалификациите за УЕФА Шампионска лига. Селтик влезе в първия манш, без звездата Муса Дебеле заради контузия, която французинът претърпя в обратната посока на сблъсъка с Алашерт в първия квалификационен кръг.

Коефициентът за победа на Розенборг е 3.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Селтик е 2.30Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Розенборг – Селтик: Двубой Статистика

The Hoops направиха три победи от пет мача срещу Rosenborg в техния H2H запис, когато спечелиха с 3-1 миналата седмица в Селтик парк.

Bhoys осигуриха тесни победи с 1:0, когато двата отбора се срещнаха на този етап от състезанието миналата година.

Розенборг спечели само една от петте игри H2H в Селтик, още през 2001 г., когато играеха в същата група в Шампионската лига.

Розенборг – Селтик: Прогноза

Домакините се завърнаха от загубата с 1:0 за исландския Valur в първия квалификационен кръг само благодарение на победителя в по-късната спирка от Никлас Бендтнер (3-1). Те ще имат много по-тежка задача да повтарят подобно нещо тук срещу Селтик, които наскоро процъфтяваха в последната трета.

Основният залог ще бъде далечна победа с коефициент 2,30, докато можете да заложите и на Селтик да вкарат 2 или повече гола.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]