Роджър Федерер се класира за полуфиналите в Базел

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Роджър Федерер се класира за полуфиналите на домашния турнир в Базел с награден фонд от близо 2 милиона евро. Швейцарецът, трябваше да положи максимум усилия, за да се справи със съпротивата на Жил Симон, като го победи със 7:6(1), 4:6, 6:4 след два часа и половина игра. Симон направи пробив още във втория гейм, след което поведе с 5:2, но Федерер успя да изравни за 5:5, след което спаси три сетбола, за да затвори първия сет след тайбрек.

Във втория сет двамата си размениха общо пет пробива – три за французина и два за швейцареца, като Симон спечели с 6:4 и изравни сетовете. В решителния трети сет сет Федерер проби във втория гейм, но Симон отказа да се предаде и върна пробива в седмия гейм. Мачът се се реши в 12-ия гейм, когато две поредни недпредизвикани грешки на Симон дадоха мача на швейцареца.
На полуфиналите Федерер ще срещне Даниил Медведев, който се наложи над Стефанос Циципас с 6:4, 3:6, 6:3.
Александър Зверев (Германия) също намери място на полуфиналите след успех над Роберто Баутиста Агут (Испания) със 7:5, 6:3. Германецът постигна 52-а победа за годината и ще опита да завоюва четвъртата си титла на АТП този сезон. В спор за място на финала Зверев ще срещне квалификанта Маруиш Копил от Румъния, който надигра американеца Тейлър Фриц със 7:6(6), 7:6. Румънецът спечели мача след близо два часа игра и все още няма загубен сет в турнира.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.