Рен срази Арсенал с 3:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Рен срази Арсенал с 3:1 в първа осминафинална среща от Лига Европа. Мачът започна отлично за гостите от Лондон, след като Алекс Иуоби още в 4-ата минута даде аванс на „артилеристите“. Попадението бе реализирано и с помощта на вратаря на Рен Томаш Кубек, който реагира лошо в тази ситуация. В 42-ата минута Рен изравни със страхотен гол на Бенжамен Буриго. Това се случи само минута след като Сократис от Арсенал получи втори жълт, съответно червен картон. В 65-ата минута Начо Монреал си отбеляза автогол  . В 88-ата Исмаила Сар реализира третото и последно попадение за френския тим в мача.

Хатем Бен Арфа и Адриен Хюну водеха атаката на Рен  . Пиер-Емерик Обамеянг бе на върха на нападението на “топчиите” от столицата на Англия в срещата тази вечер.

В четвъртата минута Алекс Иуоби получи топката отляво на вратата на Рен. Нигерийският нападател се завъртя и опита нещо средно между центриране и удар. Стражът Томаш Кубек явно подцени ситуацията .  Изгледа топката, а тя се удари в левия страничен стълб и се оплете в мрежата.

В 12-ата минута Пиер-Емерик Обамеянг получи топката след пас отляво от Иуоби в много добра позиция пред вратата на домакините . Шутът му бе спасен от Кубек, който този път реагира блестящо. Шкодран Мустафи пък бе близо до попадение за Арсенал в 30-ата минута . Ударът му по земя мина на сантиметри встрани от десния страничен стълб на Кубек. Малко след това Пиер-Емерик Обамеянг щеше да се откъсне сам срещу вратаря на Рен  .  Атаката бе спряна заради засада, каквото всъщност нямаше.

В 34-ата минута домакините получиха възможност да изпълнят пряк свободен удар от съвсем нелоша позиция и зад топката застана Хатем Бен Арфа.

Опитният играч отправи хубав удар към вратата на Петер Чех, но бившият вратар на Рен се намеси добре и изби топката.

Заключителните минути на първата част бяха напрегнати и изпълнени с важни моменти. В 41-ата минута защитникът на лондончани Сократис спря непозволено откъсналия се напред Исмаила Сар и получи втори жълт картон, което означаваше, че трябваше да поеме преждевременно към съблекалните.

Минута по-късно резултатът бе изравнен. Бенжамен Буриго стреля от отсъдения за нарушението на Сократис фаул, но топката срещна стената. Тя обаче се върна при Буриго и той с фантастичен и много красив изстрел я изпрати във вратата на безпомощния Чех – 1:1.

В самия край на първото полувреме домакините можеха и да излязат напред в резултата, но Сар не успя да отиграе по-добре головото положение, открило се пред Рен.

Пет минути след паузата Буриго имаше много добър шанс да отбележи втория си гол в мача, но стреля право в Чех, който запази резултата 1:1. В следващите минути французите притиснаха лондонския си противник и Чех имаше доста работа, като опитният чешки страж се намесваше сигурно в различни ситуации.

В 60-ата минута домакините имаха претенции за неотсъдена дузпа, след като Лоран Косиелни побутна противников играч с ръка, но реферът даде знак играта да продължи. Малко след това Чех направи поредно спасяване, този път след шут от фаул на Бен Арфа.

В 65-ата минута Начо Монреал си отбеляза нелеп автогол.

След центриране отдясно испанецът игра нескопосано и изненада собствения си вратар, а Рен поведе с 2:1.

Три минути след втория гол на Рен Месут Йозил направи голям пропуск за Арсенал, като стреля право в Кубек от много удобна позиция в наказателното поле на французите. Секунди по-късно пък Чех направи ново спасяване, този път след удар на Бен Арфа.

Две минути преди края Рен реализира трето попадение. Домакините сътвориха перфектна контраатака, при която резервата Джеймс Леа Силики центрира великолепно отляво и Исмаила Сар безпощадно заби топката с глава във вратата на Чех – 3:1.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.