[:bg]Ред Бул официално обявиха, че ще преминат към двигатели Хонда[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Ред Бул официално обявиха, че ще преминат към двигатели Хонда от началото на сезон 2019 във Формула 1. Отборът слага край на 12-годишно партньорство с Рено, по време на което тимът спечели 57 Гран При победи и четири шампионски титли между 2010 и 2013 година.

От началото на новата ера във Формула 1 през 2014 година обаче Ред Бул заемаше позициите зад доминанта Мерцедес и Ферари. Това влоши отношенията между двете страни и сега Ред Бул вярват, че Хонда ще бъдат по-конкурентни от Рено .
Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер заяви: „Това споразумение с Хонда сигнализира старта на нова фаза в усилията на Ред Бул не само да триумфира на някои писти, но и да печели титли. Ние винаги взимаме подобни решения напълно обективно и имаме само едно наум – дали това действие ще ни помогне да се изкачим нагоре. След много внимателно проучване сме убедени, че сделката с Хонда е правилната посока за отбора”.
Хонда ще снабдява с двигатели както Ред Бул, така и сателитния им тим Торо Росо. Президентът на Хонда Такахиро Хачиго е доволен, че сега доставчикът на двигатели ще може да събира данни от два източника.
Ред Бул са взели окончателното решение след състезанието за Гран При на Канада, където и двата снабдителя с двигатели представиха своите подобрения.
Тази сделка идва девет месеца след като Макларън решиха да приключат отношенията си с Хонда. Представянето на Макларън от началото на 2019-а наистина се подобри, но не колкото се очакваше. Тяхната кола се движи на секунда изоставане от Ред Бул, въпреки че двата отбора използват един и същи двигател и въпреки че миналата година Макларън тръбяха, че тяхното шаси е най-доброто във Формула 1.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]