Реал Мадрид се наложи с 4:1 като гост над Реал Валядолид

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Реал Мадрид се наложи с 4:1 като гост над Реал Валядолид в мач от 27-ия кръг на Ла Лига. Домакините пропуснаха дузпа, видяха как им отменят два гола .  Въпреки това излязоха напред в резултата чрез Ануар в 29-ата минута. Рафаел Варан изравни в 34-ата, а през втората част Карим Бензема реализира две попадения в рамките на 8 минути. Крайния резултат оформи Лука Модрич с гол в 85-ата минута. В 79-ата минута червен картон получи Каземиро .

В 10-ата минута имаше известно напрежение пред вратата на домакините след центриране от корнер, при което топката достигна до Марко Асенсио, но той не затрудни

стража Жорди Масип.

Последваха горещи минути пред вратата на Тибо Куртоа. Първо, в 12-ата минута Алваро Одриосола задържа за ръката Оскар Плано и реферът Хесус Хил Мансано посочи бялата точка. Рубен Алкарас обаче изпълни дузпата много лошо, стреляйки над напречната греда.

Минута по-късно топката попадна във вратата на Куртоа . Попадението на Серхио Гуардиола бе отменено след консултация на съдията с ВАР заради минимална засада. В такава се намираше футболистът на Валядолид Кеко, който центрира отдясно, позволявайки на Гуардиола да подложи крак и да отклони топката в празната врата.

В 18-ата минута Гуардиола отново изпрати топката във вратата на “лос бланкос”, този път с глава . Попадението отново бе отменено заради засада и резултатът остана 0:0.

В 23-ата минута най-сетне и гостите застрашиха вратата на съперника си по-сериозно, но Карим Бензема стреля неточно от добра позиция.

В 29-ата минута топката отново попадна във вратата на столичани и този път всичко бе в рамките на правилата. След центриране отдясно Гуардиола с майсторско отиграване от въздуха свали топката за Ануар, а той от съвсем близко разстояние не сбърка – 1:0.

В 33-ата минута Бензема направи пропуск пред вратата на Валядолид  . Tова доведе до ъглов удар и след изпълнението му резултатът бе изравнен. Стражът Жорди Масип се намеси лошо след центрирането и от това се възползва световният шампион с Франция Рафаел Варан. Защитникът получи шанс да изпрати топката във вратата от не повече от два-три метра разстояние и Варан не пропусна да го стори – 1:1.

Две минути преди края на първата част Куртоа направи лесно спасяване след удар на Ануар, а в 45-ата Масип парира коварен далечен изстрел на Каземиро.

В първите минути на втората част пред вратата на Куртоа бе напечено, като първо имаше опасно центриране отдясно, а след това Ануар изскочи очи в очи с Куртоа, но стреля в аут.

В 51-ата минута Бензема от дузпа даде преднина на гостите в резултата. Наказателният удар бе отсъден за нарушение на Плано срещу Одриосола.

В 57-ата минута Дани Себайос можеше да направи резултата 1:3, но Масип направи отлично спасяване след удара от воле на играча на Реал Мадрид и изби в корнер.

В 59-ата минута играчите на Солари отбелязаха трети гол. Негов автор стана Бензема, който се извиси във въздуха след центриране на Тони Кроос от ъглов удар и с глава насочи майсторски топката в долния ляв ъгъл на Масип.

В 77-ата минута Валядолид все пак бе много близо до 2:3. След центриране от корнер на резервата Даниеле Верде Серхио Гуардиола намери много добре топката от воле, но кълбото срещна десния страничен стълб на Куртоа.

Две минути след това “лос меренгес” останаха с човек по-малко на терена, тъй като Каземиро по наивен начин си изкара втори жълт, съответно червен картон.

Пет минути преди края Лука Модрич направи резултата 1:4. Опитният хърватски халф получи пас от Бензема и пробва индивидуален пробив. Модрич финтира защитник на Валядолид и се озова в отлична голова позиция. Актуалният носител на “Златната топка” преодоля с лекота Масип и окончателно отказа домакините.

Всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.