Реал Мадрид разгроми Рома с 3:0

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Реал Мадрид разгроми Рома с 3:0 в първия си мач от настоящото издание на Шампионската лига, след като спечели турнира в предишните три издания. Иско откри резултата от фаул в самия край на първото полувреме, а точен изстрел на Гарет Бейл в 58-ата минута успокои феновете на „лос бланкос“. В добавеното време красиво попадение на резервата Мариано Диас довърши Рома.

Интрига имаше само до почивката, но голът на Иско уби ентусиазма на гостите, които през втората част можеха да инкасират и по-тежка загуба. Реал показа зрелищен футбол и създаде много положения, а Кейлор Навас демонстрира защо е любимец на феновете с няколко важни спасявания.
Испанският гранд вече е без суперзвездата Кристиано Роналдо, който премина в Ювентус. Рома пък изненада всички с достигането до полуфиналите през миналия сезон и най-вече с начина, по който изхвърли Барселона на 1/4-финалите. “Вълците” са с доста променен състав и не започнаха много убедително кампанията в Серия “А”, а проблемите им се видяха и на “Сантиаго Бернабеу”.
Новият наставник на Реал Юлен Лопетеги заложи на любимата си система 4-3-3, като в предни позиции действаха Гарет Бейл, Карим Бензема и Иско, а тримата в средата на терена бяха Лука Модрич, Каземиро и Тони Кроос. На вратата беше Кейлор Навас, а привлеченият това лято от Челси Тибо Куртоа остана на пейката. Отбраната на “лос бланкос” включваше Даниел Карвахал, Рафаел Варан, Серхио Рамос и Марсело.
Изненада имаше в състава на Рома. От първата минута за “джалоросите” започна дебютантът Николо Дзаниоло, който помагаше в халфовата линия на Даниеле Де Роси и Стивън Нзонзи. В предни позиции играеха Един Джеко, Стефан Ел Шаарауи и Дженгиз Юндер. От новите попълнения в тима на Еузебио Ди Франческо титуляр бе и вратарят Робин Олсен, а четиримата в защита бяха Алесандро Флоренци, Федерико Фасио, Костас Манолас и Александър Коларов.
Дзаниоло получи шанс заради контузията на Хавиер Пасторе. Младокът, привлечен това лято от Интер, повтори постижението на ветерана Де Роси, който също дебютира в Шампионската лига преди да има дори един мач в Серия “А”.
Домакините имаха шанс да открият резултата още при първата си атака. Гарет Бейл майсторски овладя топката след пас на Кроос, но за радост на Олсен я прати в аут. Не след дълго на добра позиция се озова и Иско, който обаче шутира в тялото на Олсен.
След четвърт час игра дойде и първата интересна ситуация пред вратата на Реал. Дани Карвахал сбърка и топката остана притежание на Юндер, който много технично пробва да прехвърли Кейлор Навас, но изстрелът му беше неточен.
Реал владееше средата на терена, но в няколко ситуации лесно губеше топката и това създаваше условия за бързи контраатаки на Рома. Кроос и Бейл отправиха силни удари от далечна дистанция, но не намериха очертанията на вратата.
В края на полувремето Реал отново затегна обръча около вратата на гостите, а Рамос пропусна да се разпише в характерния си стил след центриране от корнер. „Белите“ изпълниха цели 10 ъглови удара до почивката, но така и не успяха да се възползват от тях. В самия край на полувремето обаче друго статично положение донесе така чакания първи гол. Иско завъртя топката от фаул над стената и я насочи под гредата за 1:0.
Втората част започна с блестящо спасяване на Кейлор Навас. Костариканецът се оказа последната прегреда пред Дженгиз Юндер и отрази силния удар на крилото на Рома. Последваха две отлични атаки на Реал. При първата Бензема подаде на Бейл, но той не уцели вратата, а малко по-късно гредата лиши уелсеца от попадение.
Лука Модрич също можеше да покачи на 2:0, а в 57-ата минута Навас изби топката пред погледа на Даниеле Де Роси, който беше готов да я прати в мрежата.
Бейл постигна своето в 58-ата минута. Отново Модрич беше човекът с паса, а ударът на номер 11 в бяло не остави никакви шансове на Олсен.
Футболистите на Лопетеги заиграха с повече въображение в оставащите минути и беше цяло чудо, че Рома не получи нов гол чак в добавеното време. Негов автор стана резервата Мариано Диас. Наследилият „седмицата“ на Кристиано Роналдо нападател много елегантно завъртя топката в далечния ъгъл за крайното 3:0 след подаване на Марсело.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.