Реал Мадрид победи с 4:2 Селта

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Реал Мадрид се доближи на четири точки от Барселона след успех с 4:2 при гостуването си на Селта . Карим Бензема изигра много силен мач и освен че вкара първия гол в 23-ата минута беше с основна заслуга за втория – автогол на Густаво Кабрал , удари греда и беше постоянна заплаха за вратата на „небесносините“. Галиският тим се върна в играта след попадение на Уго Майо . Серхио Рамос отбеляза от дузпа в 83-ата, а в добавеното време

вкараха Дани Себайос и Брайс Мендес. Така новият треньор Сантиаго Солари продължава с безупречния си ход и върна усмивките на Чамартин. Негативите от срещата са свързани с цели трима контузени. Каземиро, Серхио Регилон и Начо Фернандес напуснаха с травми.
Сантиаго Солари избра Лукас Васкес за трети нападател до Карим Бензема и Гарет Бейл. Аржентинският специалист отново се лиши от услугите на Марко Асенсио и Иско. Начо Фернандес застана до Серхио Рамос, а Алваро Одриосола и Серхио Регилон отново заеха места като бекове. Брайс Мендес и Софиан Буфал помагаха в атака на Яго Аспас и Максимилиано Гомес.
Във втората минута Одриосола се впусна по дясното крило, върна извън наказателното за Бензема, който стреля силно, но вратарят Серхио Алварес изби, а след това Одриосола беше в засада. Минута по-късно Бензема беше още по-близо до попадение. Френският нападател получи в наказателното поле и стреля по земя към далечния ъгъл, а топката облиза гредата от външната страна. В петата Буфал овладя в наказателното и стреля по диагонала, Макси Гомес чукна топката, но не достатъчно и тя излезе в аут, минавайки близо до гредата.
В седмата минута Каземиро пострада наглед зловещо, за което говореше и гримасата по лицето му. Макси Гомес фаулира бразилеца и кракът на номер 14 се изви обезпокояващо. В крайна сметка Каземиро се върна на терена и всички си отдъхнаха. Десетина минути по-късно все пак Каземиро беше сменен. В 11-ата Тони Кроос шутира от 22 метра, пращайки топката покрай сглобката. Две минути по-късно Макси Гомес се измъкна от Серхио Рамос, но сам срещу вратаря би в краката на Тибо Куртоа. Повторенията показаха, че по-скоро има засада.
В 19-ата Окай стреля с глава след корнер и топката се отби в страничната греда. При добавката по-близо беше Рамос и той изчисти. В 23-ата Лука Модрич блесна с великолепно извеждащо подаване за Бензема. Карим се опази от засадата, овладя страхотно и без забавяне реализира с удар в близкия ъгъл – 0:1.
В 33-ата вратарят на галиския тим не успя да се намеси при центриране и заби топката в главата на Бензема, след което тя излезе в аут. Две минути по-късно номер 9 отново се отличи с чудесно действие. Той се измъкна от засадата, нахлу до аутлинията и центрира ниско. Бейл се размина с топката, тя стигна до Тони Кроос, който при почти празна врата ритна над гредата.
В 43-ата Буфал се измъкна от двама футболисти на „лос бланкос“ и подаде към Брайс Мендес. Испанският новонационал избра да шутира и провокира Куртоа да плонжира и избие. Яго Аспас очакваше топката и може би имаше по-добри шансове за гол. В края на полувремето Санти Солари извърши втора принудителна смяна, изваждайки Регилон.
В 49-ата Уго Майо центрира отдясно към далечната греда, където непокритият Яго Аспас стреля с глава към близкия ъгъл – покрай гредата, а и Куртоа беше на точното място. Минута по-късно Бензема направи пореден силен рейд, стреля фалцово от 17 метра, прехвърли вратаря, но нямаше късмет и топката срещна напречната греда.
В 56-ата Одриосола отне топката в близост до наказателното поле, Бензема финтира съперник, навлезе и шутира към близкия ъгъл. Серхио Алварес отклони с крак, топката се отби от гредата, след което отиде в тялото на тичащия към голлинията Густаво Кабрал – 0:2. Номер 9 на мадридчани отново показа силата си и изработи второто попадение.
В 61-ата Уго Майо реализира красиво попадение от въздуха. Десният защитник се освободи без топка в наказателното поле и отправи страхотен удар с десния крак към далечния ъгъл – 1:2. В 66-ата и Начо Фернандес получи контузия. Солари трябваше да извърши три принудителни смени, като този път пусна Марко Асенсио. Две минути по-късно и Одриосола легна на тревата заради болки, но все пак продължи. В 69-ата Яго Аспас се стрелна фронтално и от 20 метра шутира силно в към левия ъгъл на Куртоа. Белгийският национал плонжира и направи страхотно спасяване.
В 81-ата Одриосола изработи дузпа за европейския крал. Асенсио подаде към Модрич, който изведе десния защитник. Бившият играч на Реал Сосиедад загуби контрол върху топката, но Жунка глуповато сложи крак и го спъна. Серхио Рамос отново заложи на дузпа в стил „Паненка“ и пак сполучи. Капитанът копна топката, Серхио Алварес се хвърли в левия ъгъл и въпреки усилията да избие не достигна до топката – 1:3.
В 90-ата резервата Дани Себайос вкара превъзходен гол за 1:4. Бившият играч на Бетис напредна до дъгата и шутира мощно, пращайки топката в горния ляв ъгъл на Серхио Алварес. В 93-ата Брайс Мендес вкара за 2:4 след шут от пеналта, при който топката се отклони от крака на Себайос и залъга Куртоа.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.