Реал Мадрид не успя да спечели гостуването си на Селта

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Титлата в Ла Лига вече е само мираж за Реал Мадрид. Европейският клубен шампион не успя да спечели гостуването си на Селта и срещата завърши 2:2, а „белите“ вече изостават на цели 16 точки от лидера Барселона, макар че имат и мач по-малко.

Мадридчани играха слабо, особено след почивката, когато не успяха да запазят аванса си и дори можеха да допуснат пълен обрат. Гарет Бейл беше единственият в тима на Зинедин Зидан, който се представи на висота и именно той реализира двете попадения за „лос меренгес“. Уелсецът се разписа в 36-ата и 38-ата минути, заличавайки преднината на Селта, дадена от Даниел Вас (33′). През второто полувреме Кейлор Навас спаси дузпа на Яго Аспас, но в 82-ата минута Максимилиано Гомес донесе равенството на галисийци.
Реал е 4-и в класирането, като ще трябва да преследва Атлетико Мадрид и Валенсия, които спечелиха мачовете си от 18-ия кръг. Селта остана на 14-о място, но има само с 2 точки по-малко от 8-ия Атлетик Билбао.

Любопитно е да се отбележи, че преди месец отборът от Виго направи 2:2 и с Барселона, но като гост.
Гарет Бейл се появи в титулярния състав на “лос бланкос”. Другите двама в предни позиции бяха Кристиано Роналдо и Иско. Триото в средата на терена оформиха Лука Модрич, Каземиро и Тони Кроос. В защитата отсъстваше контузеният Серхио Рамос, което отвори шанс за Начо Фернандес. Ашраф Хакими пък зае мястото на Даниел Карвахал отдясно.

Селта излезе на “Балаидос” с трима в атака – Яго Аспас, Максимилиано Гомес и Пионе Систо. Сред 11-те на галисийци се завърнаха Факундо Ронкалия и Неманя Радоя.
Бейл беше в основата на първата опасна атака на гостите, но се забави и футболист на Селта изчисти топката далеч от вратата. Селта отговори с чудесен пас на Макси Гомес към Аспас, но Начо протегна крак и предотврати голова възможност. В 12-ата минута късметът помогна на Реал. Централните бранители забравиха за Яго Аспас и той засече топката след отлично центриране на Уго Майо, но уцели напречната греда.

Мадридчани имаха териториално надмощие, но контрите на Селта бяха много опасни. Кристиано Роналдо рядко играеше с топката и на няколко пъти репликира рефера Хайме Латре, недоволен от негови отсъждания.В 24-ата минута поредната бърза атака на Селта разсече защитата на гостите, топката стигна до непокрития Даниел Вас, но неговият удар беше и слаб, и неточен. Секунди по-късно Каземиро отправи мощен изстрел извън наказателното поле и Рубен Бланко със сетни сили изби в корнер.
В 33-ата минута Вас отново се оказа свободен и имаше преодстатъчно време, за да прецени какво да прави. Датчанинът напредна и изненадващо копна топката над Кейлор Навас, който нямаше какво да стори – 1:0. От Реал имаха претенции за засада при паса на Яго Аспас към Вас, но такава нямаше.

Домакините можеха да се възползват от стъписването в редиците на Реал и да нанесат втори удар, но Навас бе заел добра позиция и спаси изстрела на Аспас. Мадридчани нямаха чисто голово положение до момента, но бързо изравниха. Подаването беше на Тони Кроос, а Бейл се измъкна от защитниците в небесносиньо и технично пусна топката покрай Бланко. контрата на гостите започна от груба грешка на Макси Гомес, който се опита да симулира в наказателното поле, но Каземиро му отне топката.
Само две минути по-късно Бейл отново показа, че навлиза в желаната форма. Уелсецът засече от въздуха центриране на Иско и Реал вече имаше преднина в резултата. Селта се нуждаеше от време, за да се съвземе от шока, но през втората част игра още по-силно и заслужено стигна до точката.

Съставът на Хуан Карлос Унсуе вложи много усилия и надигра звездите на Зинедин Зидан. В 53-ата минута Начо Фернандес изби топката пред върхлитащия Гомес, а малко по-късно Иско шутира от сериозна дистанция, но в аут. Кристиано Роналдо продължаваше да е незабележим, заслуга за което имаше най-вече Ронкалия.
След час игра Джони Кастро стреля силно, но топката мина близо до гредата. Кристиано имаше шанс с глава в 65-ата минута, но Бланко спаси. В 71-ата пък нова контра на Селта изкара на показ слабостите в защитата на Реал и Яго Аспас се откъсна сам срещу Навас, който го фаулира. Костариканецът обаче изкупи вината си, като отгатна посоката на удара на Аспас от бялата точка и запази аванса на своя отбор.

Дори този пропуск не отчая футболистите на Хуан Карлос Унсуе. Те заиграха ва банк и това отвори доста пространства за нападателите на Реал, но Роналдо не се възползва максимално от добро подаване на Лукас Васкес и стреля право в ръцете на Бланко.
Всъщност, влизането на Васкес и Матео Ковачич не помогна на Реал нито да затвори мача, нито да го реши с трети гол. Вместо това, в 82-ата минута Даниел Вас центрира отдясно към Макси Гомес, който надскочи централните бранители на мадридчани и с глава хвърли в екстаз феновете на „Балаидос“ – 2:2.

До края имаше две интересни ситуации. Първо Аспас падна в наказателното поле и поиска дузпа за нарушение на Марсело, но повторенията показаха, че съдията правилно е преценил, че контакт между двамата няма. В 89-ата минута пък Каземиро намери на перфектна позиция Лукас Васкес, но той заложи на силата и Бланко отново реагира по най-добрия възможен начин.
Реал спечели само един от последните си 4 шампионатни мача и очевидно няма сили да догони Барселона. В следващия кръг „белите“ приемат Виляреал на „Сантиаго Бернабеу“.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.