Реал Мадрид надви Виктория (Пилзен) с 2:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Реал Мадрид най-после излезе от кошмарната си серия от негативни резултати, надвивайки Виктория (Пилзен) с 2:1 у дома в среща от Група „G“ на Шампионската лига. Карим Бензема в 11-ата и Марсело в 55-ата минута бяха точни за Реал, а Патрик Хрошовски вкара за гостите в 79-ата и изплаши всички на „Сантиаго Бернабеу“.
Все пак Реал удържа, като в края дори за няколко минути беше с човек по-малко

заради травма на Марсело. Така отборът записа първи успех след пет поредни мача без победа, от които четири бяха загуби.
В другия двубой от групата Рома прегази ЦСКА (Москва) с 3:0. Така италианците и испанците вече имат по 6 точки, руснаците са трети с 4, а чехите са с 1.
Победата е важна за „лос меренгес“ и заради факта, че в неделя ги очаква дерби с Барселона.
Няколко дни след слабото си представяне срещу Леванте защитникът Рафаел Варан беше изваден от стартовия състав, а вместо него действаше Начо Фернандес. Гарет Бейл и Карим Бензема, които не бяха титуляри през уикенда, сега вече стартираха от първата минута. Лукас Васкес действаше като десен защитник, а Кейлор Навас зае място под рамката вместо Тибо Куртоа.
За Виктория титуляр беше бившият футболист на Левски Роман Прохазка.
Шампионите се втурнаха да атакуват още с първия сигнал и в 3-ата минута вече отправиха първия си изстрел, в случая дело на Серхио Рамос. След още две капитанът пак надскочи всички и този път ударът му с глава се отби в страничната греда.
В 11-ата минута обаче Рамос покри засадата и Милан Петържела за малко да накаже домакините. Първият му изстрел беше спасен от Кейлор Навас, а вторият му не намери целта.
И само секунди по-късно, още преди 11-ата минута да е изтекла, Реал поведе. Лукас Васкес центрира към Бензема и той надскочи защитника до себе си и не даде шанс на вратаря на Виктория.
За Бензема това е специален гол, защото така той вече се е разписвал в 14 поредни сезона в ШЛ. С такова постижение могат да се похвалят още само Лионел Меси и Раул Гонзалес. Освен това попадението е под №57 на сметката му в турнира, като повече от него имат само Меси, Раул и Кристиано Роналдо.
Този гол даде нужното спокойствие на домакините, които вече бяха уверени в действията си и търпеливо търсеха второто попадение.
В 28-ата минута обаче Петържела пак се оказа сам по лявото крило на атаката на Пилзен и технично прехвърли Навас, но топката мина в страни от целта.В 36-ата минута вратарят на чехите сбърка при паса и топката стигна при Иско, но той не успя да намери целта в ситуацията, която си беше 100-процентова.
Късметът покри домакините минута преди почивката, когато пак Петържела се озова сам срещу вратаря, но не съумя да насочи кълбото в мрежата.
В 51-вата Михаел Кърменчик получи подаване в наказателното поле, но също като Петържела преди това не нанесе точен изстрел.
И точно в тези минути на нерешителност в играта на Реал Лопетеги смени Иско с 20-годишния уругваец Федерико Валверде, който е в клуба от 2016-а година.
Този ход на треньор се оказа точен, защото в 55-ата въпросният младок беше в основата на атака, завършена от Марсело за 2:0.
Последваха още много атаки на играчи в бяло, при което пропуски направиха Бензема, Бейл и Лукас Васкес.
Изненадващо обаче в 79-ата минута интригата се завърна, след като футболистите на Виктория намериха начин да „разсекат“ защитата на Реал и Хрушовски прониза Навас за 2:1.
Последваха напрегнати за „белите“ минути, а за капак малко преди края Марсело се контузи и остави съотборниците си с човек по-малко, защото наставникът вече беше направил смените си.
Футболистите от Пилзен имаха две възможности за попадение, но те не бяха опасни.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.