Реал Мадрид загуби с 1:2 гостуването си Жирона

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Шампионът на Испания Реал Мадрид загуби с 1:2 гостуването си на абсолютния дебютант Жирона в среща от 10-ия кръг на Примера. Тимът на Зинедин Зидан водеше на почивката след гол на Иско (12), но през второто полувреме каталунците успяха да обърнат с попадения на Кристиан Стуани (54) и Порту (58).

При втория гол останаха много сериозни съмнения за засада. Според испанските съдийски анализатори засада има и голът е нередовен. След поражението момчетата на Зизу вече изостават с цели 8 точки зад водача Барселона.
Кристиано Роналдо и Карим Бензема поведоха нападението на „белите“, подкрепяни от Иско. Ашраф Хакими отново получи шанс на мястото на възстановяващият се Даниел Карвахал. Пабло Мачин подреди 5-4-1 с Кристиан Стуани на най-предна позиция.
Домакините започнаха силно и пресираха високо своя именит съперник. В осмата минута жиронци изпълниха заучено, Порту се устреми към топката заедно с Кико Касийя – офанзивният футболист не успя да насочи към мрежата. В 11-ата „червено-белите“ създадоха нова опасност, топката се удари в далечната греда след опит за центриране на Пабло Мафео. Последва светкавична контра и гол в графата на „лос меренгес“. Серхио Рамос намери Бензема в центъра, той потърси Кристиано вляво, а португалецът си извоюва позиция за шут. След силния изстрел вратарят Боно изби топката точно в краката на Иско, който отблизо нямаше как да сбърка – 0:1.
Въпреки получения гол каталунците продължиха да играят със самочувствие. Акциите към Кико Касийя криеха опасности, но им липсваха удари. На другата врата Кристиано имаше две прекрасни положения в 23-ата и 26-ата минути. Първо, получи топката на границата на наказателното поле, но не намери пролука за шут. При втората ситуация Бензема центрира отдясно, а CR7 обърна глезена на дузпата и насочи без забавяне към десния ъгъл на вратаря, ала стражът плонжира и парира.

Жирона – Реал Мадрид+20В 31-ата Роналдо подаде към Бензема в наказателното поле, френският стрелец финтира бранител и шутира от малък ъгъл – над гредата. Повторенията показаха, че има засада. В 35-ата усилията на Жирона отново бяха спрени от малшанса. След центриране отляво Порту отклони с глава към далечния ъгъл, вратарят не помръдна, топката срещна гредата малко под сглобката, след което мина в опасна близост до голлинията, а така и не се намери кой да насочи в мрежата. В 42-ата Рафаел Варан сложи крак в точния момент, когато Пере Понс изскачаше сам срещу вратаря. Като цяло мадридчани не намериха играта си през първата част и късметът ги покри във важните моменти.
На почивката Начо Фернандес замени Варан навярно поради травма на французина. В 51-ата Иско стигна топката на самата аутлиния и центрира, кълбото се озова в близост до Бензема, който инстинктивно насочи с пета, вратарят Боно леко чукна топката и я прати в ръката на Адай Бенитес. Ръката на бранителя беше статична, а и топката не отиваше към вратата и заради това съдията Ернандес Ернандес реши да не свири дузпа.

Жирона – Реал Мадрид 54-ата жиронци стигнаха до заслужен изравнителен гол. Защитата в „бяло“ не беше добре построена, Стуани пое топката, премина между Начо и Рамос и шутира силно в близкия ъгъл 1:1. Четири минути по-късно домакините удариха за втори път. Бранителите не изчистиха добре топката, тя попадна у Мафео, който шутира силно по диагонала, а на метър пред голлинията Порту отклони с петичка в мрежата – 2:1. Повторенията оставиха сериозни съмнения за засада.

В 66-ата Зинедин Зидан направи ултраофанзивна двойна смяна: замени бековете си Ашраф и Марсело и пусна Лукас Васкес и Марко Асенсио. Минута по-късно домакините изпуснаха да вкарат трето попадение. Стуани беше изведен на ръба на засадата, той копна топката към диагонала, но мъничко не му стигна да намери очертанията. В 71-ата Роналдо стреля с глава след меко центриране на Тони Кроос – Боно внимаваше и улови сигурно.
В 79-ата Роналдо загуби равновесие между куп крака в наказателното поле. В 83-ата Иско хитро изведе Васкес, който прати топката в мрежата, но след правилно вдигнат флаг за засада. Минута по-късно Асенсио опита труден удар – вратарят беше подготвен. В 88-ата Каземиро отправи далечен шут, който беше доста неточен. В 90-ата и Кайоде можеше да се разпише в краката на Касийя, но ударът му не се получи. В 93-ата Рамос изпусна нервите си и избута с две ръце Гранел при спряна игра. Съдията реши да извади жълт картон на капитана.
В крайна сметка Жирона постигна историческа победа в първия си мач срещу Реал в елита на Испания. Пред Зидан се появяват много въпросителни, след като европейският шампион не спечели четвърти мач от началото на сезона в Испания.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.