Реал Мадрид гледа към 1/4-финалите в Шампионската лига

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Реал Мадрид гледа уверено към 1/4-финалите в Шампионската лига след победа с 2:1 при гостуването си на Аякс в първа среща от 1/8-финалите, играна в Астердам. “Йохан Кройф Арена” се наслади на страхотна игра на домакините преди почивката, която обаче не даде резултат. Попадение на Таляфико беше отменено спорно след историческа първа намеса на ВАР в Шампионската лига. След почивата “лос бланкос” заиграха по-добре и вкараха два гола – чрез Карим Бензема и Марко Асенсио . Аякс реализира едно попадение чрез Зиех в 75-ата.

Сантиаго Солари отново загърби Марсело, залагайки

на напористия Серхио Регилон. Серхио Рамос си партнираше с Начо Фернандес. Гарет Бейл измести Лукас Васкес на дясното крило, а останалите двама в атаката очаквано бяха Бензема и Винисиус Жуниор. В състава на холандците личаха имената на Френки де Йонг и Матейс де Лихт. Наставникът на холандците Ерик тен Хааг разположи тима си в схема 4-2-3-1 с централен нападател Душан Тадич.

Домакините започнаха амбицирано и първи изостриха атаките си. Първият удар в рамките на една от двете врати дойде от крака на Бейл. „Белите“ развиха скоростна акция, Лука Модрич подаде надясно, а шутът на уелския нападател не се получи и топката беше лесна за вратаря Онана. В деветата минута домакините застрашиха вратата на Тибо Куртоа. Серхио Рамос сгреши, Мазрауи се втурна в наказателното поле и шутира по диагонала, но покрай гредата. Съдията не видя, че топката се чуква в крака на Винисиус и даде аут.

Амстердамци тормозеха защитниците на европейския шампион и успешно се стремяха да задържат топката в половината на своя съперник. Момчетата на Тен Хааг залагаха на технични разигравания и опити за къси подавания непосредтсвено пред наказателното поле на испанците. В 14-ата Винисиус излезе на стрелкова позиция и шутира от 12 метра – стражът Онана показа бдителност и изби над гредата.

В 26-ата Регилон сбърка на тъчлинията и за секунда-две холандците развиха великолепна възможност. Душан Тадич се измъкна от Рамос и от трудна позиция шутира от около 15 метра. Куртоа беше преодолеян, а топката срещна далечната греда. Минута по-късно Нерес беше избутан от Дани Карвахал встрани от наказателното поле, но съдията Дамир Скомина подмина ситуацията.

В 36-ата минута домакините стигнаха до още едно великолепно голово положение. Холандците матираха защитата на „лос меренгес“, но вратарят Куртоа се справи с напечената ситуация. Циех получи абсолютно сам в наказателното поле, белгийският вратар излезе в опит да противодейства и спаси с крак. Футболистът на Аякс „трепна“ и не намери вярното продължение.

Минута по-късно топката попадна в мрежата на Реал. След изпълнение на корнер Куртоа изпусна топката, а Таляфико скочи най-високо и отбеляза с глава. Първоначално голът беше зачетен, но реферът получи сигнал от стаичката на ВАР и прегледа повторение от ситуацията. Словенският арбитър прецени, че Тадич е в засада и е в активна позиция. Нападателят блокира с тяло вратаря и затова реферът видя активиране на неговата позиция и отмени гол.

Европейският крал сякаш излезе посъбуден за второто полувреме. В 51-ата минута Модрич чукна с пета за Дани Карвахал, който извади топката на дузпата за Бензема. Френският нападател стреля ниско, но Онана се справи, макар да я изпусна. Минута по-късно Невес надбяга отбраната на Реал, навлезе в наказателното поле, след което стреля предвидимо – в краката на Куртоа.

Испанците изнесоха играта по-напред, взимайки си поука от първото полувреме. В 60-ата Регилон намери Винисиус с далечен пас към лявото крило. Бразилецът използва бързината си, за да се вклини в наказателното поле. Той намери правилния момент за подаване към свободния Бензема, който реализира с шут от 14 метра, пращайки топката в десния горен ъгъл – 0:1.

Голът даде нужната увереност на гостите от „Сантиаго Бернабеу“. За известно време те държаха домакините далеч от вратата на Куртоа, осигурявайки си комфорт в защитната фаза. В 76-ата гостите загубиха топката, бяха уязвими и пострадаха. Таляфико отне на ръба на позволеното от Лукас Васкес, последва подаване отляво и центриране към точката на дузпата. Зиех изпревари Регилон и отбеляза с удар от 12 метра – 1:1.

В 79-ата Марко Асенсио шутира „скрито за вратаря“. Стражът не видя топката, тя беше изстреляна от 18 метра и профуча около близката греда. В 87-ата гостите от Мадрид намериха още веднъж пътя към мрежата. Те изградиха светкавична контра, Карвахал получи пространство отдясно и центрира ниско към далечната греда, вратарят Онана не успя да пресече и Асенсио се разписа на празна врата – 1:2. Френки де Йонг претендираше за нарушение секунди преди гола, но съдията не се поколеба и посочи центъра. В 93-ата Каспер Долберг се измъкна от засадата и сам срещу вратаря можеше да донесе равенството. Получи се рикошет, при който Куртоа реагира точно и изби с протегната над глава ръка.

Като цяло Реал Мадрид стигна до добра преднина преди реванша, а капитанът Серхио Рамос „се изчисти“ от картони и няма да играе в реванша. Аякс показа страхотна игра, но пропиля немалко положения и загуби.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.