РБ (Лайпциг) победи с 4:2 Херта

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

РБ (Лайпциг) продължи убедителното си представяне при гостуванията на Херта (Берлин). Тимът за четвърти пореден път триумфира при визитата си на „Старата дама“ .  Продължава да има стопроцентова успеваемост срещу този съперник далеч от дома – 4 победи от 4 мача след 4:2 днес. Друга впечатляваща серия също бе продължена – Юлиан Нагелсман все още няма загуба срещу Херта в кариерата си на треньор.

Преди началото на срещата в средата на терена бе издигната импровизирана Берлинска стена . На нея бе написано “Обединени срещу стените, обединени за Берлин”.

Навръх 30-годишнината от падането на стената, разделяща Западен Берлин и Германската демократична република, феновете отново я “събориха” .  Cлед това в сектора с агитката на Херта бе издигната хореография, посветена на събитието . Херта откри резултата след малко повече от половин час играч.

Максимилиан Мителщат вкара първото си попадение в Бундеслигата с плътен шут извън наказателното поле, попаднал в долния десен ъгъл на Петер Гулачи за 1:0.

Лайпциг възстанови равенството в 38-ата минута след безапелационно изпълнена дузпа от страна на Тимо Вернер. Наказателният удар бе отсъден заради игра с ръка на Рекик. Тогава гостите спечелиха първа топка в центъра на терена и разиграха добра комбинация, завършила със силен изстрел на Марсел Забитцер от над 25 метра, след който топката се удари в Рекик и за втори път влетя в мрежата на Ярстайн – 1:2 в 45-ата минута.

Появилият се в игра като резeрва Кевин Кампъл реализира трети гол за РБ (Лайпциг).

Бившият национал на Словения получи пас от дълбочина и напредна по левия фланг, след което влезе навътре и шутира с десния крак за 1:3. Това обаче не бе последното попадение за днес – Тимо Вернер се разписа за единадесети път в първенството този сезон минути преди края, когато отбеялза за 1:4, а секунди след това Дейви Зелке отвърна за 2:4.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.