РБ (Лайпциг) победи с 3:1 Щутгарт

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

РБ (Лайпциг) записа третата си победа в четири шампионатни мача срещу “швабите”, печелейки с 3:1 като гост Щутгарт. С днешните три точки “червените бикове” увеличиха преднината си на четвъртото място пред Айнтрахт (Франкфурт) на осем точки, а утре на “орлите” им предстои тежък двубой с Борусия (Мьонхенгладбах), които са трети с точка пред днешните победители.

Юсуф Поулсен даде криле на гостите още в 6-ата минута, когато засече от непосредствена близост пас на Емил Форшбери и прати топката в мрежата, след като Марк-Оливер

Кемпф пропусна подаването нескопосано – 1:0. Десет минути по-късно Марио Гомес спечели дузпа за Щутгарт, отигравайки топката с глава, а в последствие топката се удари в ръката на защитник на гостите и след консултация с ВАР съдията посочи бялата точка. Зимното попълнение Стивън Цубер стреля ниско в десния ъгъл на Петер Гулачи и възстанови равенството – 1:1.

РБ наложи натиск и пренесе играта изцяло в половината на домакините след почивката, а в 68-ата минута всичко това даде резултат и Марсел Забитцер върна преднината на своя тим. Австриецът изпълни перфектно пряк свободен удар, а топката попадна точно под гредата за 2:1, като останаха съмнения, че имаше и рикошет в Гомес, който бе в стената. Поулсен сложи точка на всичко в 74-ата минта, когато реализира своето попадение №12 за сезона за 3:1, превръщайки настоящата кампания в най-резултатната в цялата си кариера. В 85-ата минута Гомес отбеляза за Щутгарт, но голът не бе зачетен заради засада.

С днешните два гола Поулсен се превърна във вторият най-резултатен датски играч след 22 кръга в Бундеслигата. Единствено Ебе Санд (15 гола) е вкарвал повече за такъв период от време – през сезон 2000/2001, когато поделя голмайсторския приз на първенството със Сергей Барбарес от Хамбургер.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.