РБ (Лайпциг) и Борусия (Мьонхенгладбах) завършиха при резултат 2:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

РБ (Лайпциг) и Борусия (Мьонхенгладбах) завършиха при резултат 2:2 в драматичен сблъсък на съперници, които имат претенции за титлата в Бундеслигата.

Борусия водеше уверено с 2:0 до началото на втората част .  Грешка на вратаря Ян Зомер позволи на домакините да намалят . В 61-вата минута пък Аласан Плеа от отбора на Гладбах получи червен картон за оспорване на решението на рефера . Това  даде предимство на “червените бикове”. Натискът им се увенча с изравнителен гол в 89-ата, дело на Кристофър Нкунку.

Гостите от Мьонхенгладбах изиграха много силно първо полувреме, в края на което водеха с 2:0. Аласан Плеа реализира първото попадение в 24-ата минута, а в 35-ата Йонас Хофман удвои. Секунди преди втория гол Маркюс Тюрам пропусна сам срещу вратаря.

На почивката наставникът на РБ Юлиан Нагелсман вкара двама централни нападатели в лицето на Юсуф Поулсен и Патрик Шик. Само пет минути след подновяването на играта Зомер подари топката на Шик след грешна преценка при излизането си, като се сблъска със своя съотборник Денис Закария. Така чехът реализира за 1:2.

В 61-вата съдията Тобиас Щийлер вдигна жълт картон на Плеа за протест. Нападателят на Борусия продължи да ръкомаха и говори, заради което арбитърът му вдигна втори жълт картон и го изгони.

В оставащото време се игра само в половината на Гладбах. Защитаващият се тим се справяше много добре, заради което домакините стигаха само до далечни удари. Късметът си опитаха Шик, Олмо, Марсел Забитцер и Тимо Вернер. Точен обаче се оказа само Нкунку минута преди изтичатеното на редовното време – 2:2.

Разенбалшпорт даже потърси победата в 5-минутното добавено време, но до промяна в резултата не се стигна.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.