РБ (Лайпциг) и Байерн (Мюнхен) завършиха 1:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

РБ (Лайпциг) и Байерн (Мюнхен) завършиха 1:1 в двубой от началото на сезона в Бундеслигата.

Роберт Левандовски изведе гостите напред още в 3-ата минута, но в края на полувремето Емил Форшберг изравни от дузпа. Евентуален успех щеше да изведе мюнхенци начело, но тази вечер те имаха сериозен съперник срещу себе си. Баварците удариха две греди, но пък и домакините пропуснаха куп положения. Дербито изобилстваше от голови ситуации, но отлично се представиха и двамата вратари Петер Гулачи и Мануел Нойер. При 1:0 в полза на Байерн пък ВАР отмени дузпа за тима.

За шампионите сред титулярите на бяха Филипе Коутиньо и Иван Перишич. Бразилецът се появи в края за 2-3 минути, а хърватинът остана на пейката. Вместо тях шанс получиха Серж Габри и Томас Мюлер. Бившият футболист на домакините Йошуа Кимих отново действаше халфовата линия на Байерн, а Бенжамен Павар беше на десния фланг на защитата. На загрявката Дейвид Алаба се контузи и се наложи влизането на Жером Боатенг. Наставникът на Разенбалшпорт Юлиан Нагелсман заложи в началото на любимото си 3-5-2, но през втората част смени схемата. Титуляри на халф-бековете бяха Лукас Клостерман и Марсел Халстенберг, които през седмицата се представиха много силно за Германия в евроквалификацията срещу Северна Ирландия. Очаквано Тимо Вернер и Юсуф Поулсен бяха в нападение.

Срещата стартира отлично за гостите, които още в 3-ата минута излязоха напред. Тогава Мюлер изведе Левандовски сам срещу вратарят и последва логичното – гол.

„Червените бикове“ отговориха с опасна атака веднага след подновяването на играта, но Клостерман не уцели вратата.

В 12-ата вратарят на РБ Петер Гулачи спаси сигурен втори гол след удар на Левандовски от няколко метра.

Три минути по-късно полският голаджия пропусна 100-процентов шанс с глава.

В 26-ата Халстенберг задържа Левандовски, при което нападателят посегна и го удари с ръка в лицето. Съдията се задоволи с жълти картони и за двамата.

В 37-ата минута се стигна до дискусионна ситуация. Люка Ернандес опита центриране, при което беше посрещнат от Марсел Забитцер. Първоначално арбитърът Саша Щегеман отсъди дузпа за Байерн. От ВАР обаче му сигнализираха да види положението на запис. След това реферът промени решението си и гостите не изпълниха наказателен удар.

Съдбата беше решила Ернандес да бъде главно действащо лице при положенията за дузпи.

Така в добавеното време той фаулира Поулсен и този път Щегеман не се нуждаеше от ВАР – 11-метров удар за Лайпциг. Шведът Форшберг не сгреши и двата тима се прибраха на почивка при 1:1.

За втората част Нагелсман смени постройката на своя отбор на такава с четирима в отбрана. В рамките на първите 5 минути на тази част Лайпциг имаше две възможности чрез Халстенберг и Норди Мукиеле, но баварците се измъкнаха.
В 52-ата Коман насочи изстрел опасно по земя, но Ибрахима Конате беше пред голлинията и спаси.

РБ направи добра атака в 58-ата и Вернер беше на крачка от гол, с който да претендира за №1 за сезона. Германският национал засече с пета в движение, но не намери целта. Минута след това Забитцер шутира много силно и Нойер едва спаси с една ръка.

Корентен Толисо замени Мюлер и в 64-ата беше на крачка от гола, но рефлексът на Гулачи беше перфектен.

Последва нов пропуск на Вернер пред другата врата.

В 78-ата Коман шутира, топката рикошира и прелетя над Гулачи, но за радост на вратаря се отби в гредата.
В 90-ата Нойер пак се отличи след удар на Вернер. В добавените минути пред Зюле се откри шанс да донесеха успеха на Байерн, но ударът му с глава беше отклонен от вратаря, а след това топката докосна леко и гредата, след като излезе навън.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.