Надал пречупи Кирьос за блестяща 75-а кариерна титла

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Носителят на 16 титли от Големия шлем и световен номер 1 Рафаел Надал за n-ти път доказа статута си на жива тенис легенда, след като вдигна 75-о отличие над главата си! Матадора отнесе темпераментния (и в случая – псуващ) Ник Кирьос с 6:2, 6:1 във финала на турнира от сериите АТР500 в Пекин.

Както е известно, испанското величие в спорта елиминира Григор Димитров на полуфиналите в китайската столица след 6:3, 4:6, 6:1, след което се саморазправи с деструктивния австралиец, имащ досега честта да бъде с позитивна статистика срещу левичаря от Майорка – 2:2 победи. В Пекин обаче Надал постигна третата си победа в петия мач срещу Кирьос, който от самото начало не започна добре – той се разстрои от грешно съдийско решение в първия гейм и позволи нервите му да ескалират след (и по време на) всяко разиграване. Той спаси пет възможности за пробив при 1:0 в полза на Надал, но това се оказа последният му позитивен факт от първия сет, защото Матадора спечели цели пет поредни гейма по пътя към повеждане в резултата.
Неприятно впечатление австралиецът направи с прекалено честата употреба на нецензурни изрази при комуникацията си със съдията на стола. След четвъртата такава при 2:5 реферът наложи една точка наказание за Кирьос и на практика той сервираше за оставане в мача при 0-15.

Сривът му бе добре дошъл за Матадора, който направи решителен ранен пробив във втория сет за 2:0, а после материализира четвъртия си брейк-бол в четвъртия гейм, в четвъртия дюс, за да поведе с 4:0 (чрез изключителен минаващ удар).
От гледна точка на статистиката в исторически план Надал спечели 75-ата титла в кариерата си, печелейки финал номер 110. Победата през 2017-а е 61-ва за него (9 загуби), като именно срещу Григор Димитров за девети път Матадора стигна гросмайсторската кота “60”. Също така само в рамките на тази година Надал вече е водач по отличия с 6 на сметката си – “Мастърс”-ите в Монте Карло и Мадрид, АТР500 в Барселона и сега в Пекин, както и “Ролан Гарос” и US Open. Само в Пекин пък финалът бе четвърти за испанеца, а титлата – втора за него след успеха през 2005 година, като оттогава той имаше две поражения във финали от Новак Джокович през 2013-а и 2015-а.
Надал ще събере 9875 точки за световната ранглиста и ще увеличи още преднината си на върха пред Роджър Федерер, който си даде почивка и има актив от 7505. Кирьос ще започне следващата седмица с 2045 пункта на сметката си и ще заеме 21-во място преди началото на “Мастърс”-а в Шанхай.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.