ПСЖ – Бордо събота 09 Февруари bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят ПСЖ – Бордо от Лига 1 на Франция ще се проведе на 09 февруари (събота) от 18:00 часа. Накрая се случи – PSG загуби мач в Лига 1 след 21 срещи. Беше доста тежък мач, но завърши драматично срещу Лион миналия уикенд, когато те победиха с 2:1.

Коефициентът за победа на ПСЖ е 1.25. Равенството в мача е оценено с 6.50. Коефициентът за победа на Бордо е 11.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

bet365

ПСЖ – Бордо: Статистика Н2Н

Като домакин, Пари Сен Жермен не е губил от Бордо в последните 8 срещи помежду им.
Статистиката на Пари Сен Жермен като домакин този сезон: 11-0-0.
Килиан Мбапе е голмайстора на Пари Сен Жермен с 18 гола. Франсоа Камано има 8 гола за Бордо.

ПСЖ – Бордо: Прогноза

PSG трябва да има малко проблеми, за да преодолее Бордо, но има един основен фактор, за който трябва да помислят.

PSG ще пътува до Англия следващата седмица, за да играе с Манчестър Юнайтед в решаващ мач от Шампионската лига. Ще оставили ли Томас Тухел, треньорът на ПСЖ, някои от ключови играчи преди тази игра?

В крайна сметка ПСЖ има голяма преднина в лигата и мачът от Шампионската лига е от голямо значение. В същото време той със сигурност ще иска екипът му да се върне обратно от поражението си миналия уикенд.

Ние ще заложим на PSG да бъде водещ в полувремето, тъй като отборът ще иска да започне бързо и да реши тази игра още в самото начало. Плюс това шансовете са малко по-благоприятни за тях.

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuer.  bet-bg.com

 

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG