Прогрес Нидеркорн – Будапеща Хонвед 02 Авгсут

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Прогрес Нидеркорн – Будапеща Хонвед ще се проведе на 02 Август (четвъртък) от 20:00 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. В края на мача от Ботун Барат Хонвед успя да спечели с 1: 0 в първия кръг на състезанието.

Коефициентът за победа на Прогрес Нидеркорн 2.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Будапеща Хонвед e 2.75Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Прогрес Нидеркорн – Будапеща Хонвед: Двубой Статистика

Екипът не се бяха срещали преди битката си в Божик Йозеф Стадион в Будапеща миналия четвъртък.

Прогрес Нидеркорн – Будапеща Хонвед: Прогноза

Progres Niedercorn направи огромно разочарование, като отстрани Азербайджан Габала в първия кръг от квалификациите на Лига Европа. По този начин повториха успеха от миналата година, когато зашеметиха шотландските гиганти Рейнджърс с 2-1 като цяло, точно както го направиха с Габала.

Хората на Паоло Амодио бяха преустановени по последната пречка през миналия сезон, когато паднаха в двете срещи с кипърските AEL Лимасол. Те ще имат много трудна задача да избегнат същата съдба този път, като се има предвид, че опозицията идва в терена на унгарския Honved.

Honved, който печели титлата преди две години, се завръщат във футбола в Лига Европа след пет години. Равенството се открои добре за тях, тъй като Progres Niedercorn със сигурност са опозицията, която бихте искали да видите на този етап.

Страната от Будапеща е огромна фаворитка както в този мач, така и след двете срещи.

Progres показаха прилични отбранителни дисплеи в мачовете с Габала, но дали ще могат да спрат червената атака на Хонвед?

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]