ПРОГНОЗА: Легия – Реал Мадрид

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Легия Варшава – Реал Мадрид, мач от група „F“ на Шампионската лига, стадион „Стадион на полската войска“, тази вечер от 21:45 часа българско време::Заложи bet365Групата на Реал Мадрид:
Вратари: Касия, Навас, Янес
Защитници: Карвахал, Варан, Начо, Коентрао, Данило, Техеро
Халфове: Кроос, Ковачич, Асенсио, Иско
Нападатели: Роналдо, Бензема, Бейл, Васкес, Диас, Мората
Контузени: Рамос, Пепе, Марсело, Модрич, Хамес Родригес, Каземиро
Наказани: няма

В победата на Реал Мадрид средщу големия аутсайдер в групата Легия (Варшава) едва ли може да има някакво съмнение. Въпросът е – с какъв резултат?

„Напълнете го с голове!“, призова мадридският вестник „Марка“ на първата си страница на фона на стадиона на Легия, който ще приеме европейския шампион с празни трибуни заради наказание от УЕФА.

В предишния мач на „Сантиаго Бернабеу“ Реал без напрежение победи с 5:1, като единствената изненада се оказа липсата на Кристиано Роналдо на таблото с голмайсторите.
Сега португалската мегазвезда вероятно ще иска да се реваншира, а освен това е пред свое голямо лично постижение – гол №100 в европейските турнири.
Според испанските медии дилемата пред треньора Зинедин Зидан е на върха на атаката между Карим Бензема и Алваро Мората.
В средата на терена сигурен титуляр е Тони Кроос, а шанс до него може да получат Иско и Марко Асенсио. Хамес Родригес, Лука Модрич и Каземиро са аут заради травми.
Кахърите за Зидан обаче са по-скоро в защита където, няма да видим контузените Серхио Рамос, Пепе и болният от грип Марсело.
Така двойка централни бранители ще бъдат Начо и Рафаел Варан, а на левия бек ще започне Фабио Коентрао. На вратата най-вероятно ще бъде Кико Касия, тъй като Кейлор Навас не е възстановен.
Тези промени обаче не са болка за умиране, предвид крещящата разлика в класите на двата отбора. Реал може да бие Легия и в тренировъчно темпо, но едва ли ще си позволи голямо отпускане и очакванията са за нова наказателна акция.
Убедителна победа във Варшава с поне три гола разлика изглеждат резонна за европейския шампион.
Резултат: 0:4     /gol.bg

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само по bet365.