Приходите от двубоя за „Къмюнит Шийлд“ между Челси и Арсенал ще бъдата дарени на засегнатите от пожара в „Гранфелд тауър“ в Лондон

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Приходите от двубоя за „Къмюнит Шийлд“ между Челси и Арсенал ще бъдата дарени на засегнатите от пожара в „Гранфелд тауър“ в Лондон. Двубоят е на 6 август на „Уембли“, като се очаква приходите от него да възлязат на 1,25 милиона паунда. На срещата са поканени и всички пострадали и близки на жертвите.

Трагедията от 14 юни отне живота на 79 души и разруши 150 жилища.

„Както всички в тази страна, така и ние останахме дълбоко натъжени от ужасния инцидент. Страданието и загубите на всички засегнати са невъобразими. Въпреки че това е само един футболен мач, се надяваме, че „Къмюнити Шилйд“ може да помогне поне малко. Два големи лондонски клуба ще излязат заедно на най-известния стадион в града, който се намира само на няколко километра от Кенсингтън. Те ще бъдат обединени от тяхната страст към футбола, скръбта от трагичната загуба и подкрепата към общността. Футболът е за всички и ние се надяваме, че на 6 август ще успеем по свой начин да дадем нещо на тези, които се нуждаят най-много“, заяви президентът на ФА Крег Кларк.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.