[:bg] Португалия и Испания сътвориха величествено иберийско дерби, завършило 3:3 в Сочи[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Отборите на Португалия и Испания сътвориха величествено иберийско дерби от група В на Световното първенство, завършило 3:3 в Сочи. Кристиано Роналдо порази на три пъти вратата на Давид де Хеа . Диего Коща отбеляза две попадения , а Начо Фернандес се разписа с красив удар в 58-ата.

Шампионите от 2010 година бяха разтърсени здраво в последните дни и целият свят тръпнеше в очакване да види техния облик. Новият селекционер Фернандо Йеро заложи на Диего Коща в атака, подкрепян от Давид Силва, Иско и Андрес Иниеста. Изненадващо като десен защитник стартира Начо Фернандес вместо Алваро Одриосола.
Португалия разчиташе на Кристиано Роналдо в нападение и офанзивните халфове Бернардо Силва и Гонсало Гедеш.
Португалците започнаха със самочувствие. Момчетата на Йеро още не бяха играли продължително с топката, когато падна първият гол. Кристиано Роналдо излъга Начо Фернандес и си изработи дузпа. Бранителят сложи крак, а португалецът хитро се възползва и падна в наказателното поле. Роналдо не трепна от бялата точка и реализира – 1:0.
Испанците отговориха с много добра възможност пред вратата на Руи Патрисио. В деветата минута Диего Коща свали топката в наказателното поле, Давид Силва беше непокрит, но се подхлъзна и шутира над гредата от около 16 метра. В 17-ата Ла Роха се оголи сериозно, Гедеш напредна на скорост и вместо да подаде към Кристиано наляво, предпочете да играе индивидуално и разгневи своя съотборник.
В 21-ата Иниеста се отличи с хубав рейд отляво и пас в наказателното поле. Давид Силва отново получи шанс за шут, при който топката рикошира и излезе в корнер. Секунди по-късно португалците изградиха мълниеносна контра. Роналдо получи отляво, реши да подаде към Бернардо Силва, който беше блокиран.
В 24-ата испанците стигнаха до изравняване . Диего Коща сякаш избута Пепе, играта продължи, нападателят задържа в наказателното поле, финтира двама футболисти и нанесе страхотен удар от 17 метра, при който топката намери долния десен ъгъл на Руи Патрисио – 1:1.
Две минути по-късно Иско нанесе забележителен шут, топката се отклони от напречната греда и тупна на голлинията. Испанците претендираха, че топката е преминала голлинията, но технологията на голлинията, с която разполага съдията му помогна да вземе правилното решение – няма гол.
В 35-ата Алба напредна отляво и центрира ниско към Иниеста, който завъртя топката по земя към диагонала, топката може би се чукна в крака на Коке, след което мина на сантиметри от гредата. В 42-ата Пепе влезе брутално в глезена на Диего Коща, но това не беше достатъчно за съдията за жълт картон.
Когато полувремето отиваше към своя край, на сцената отново изскочи Кристиано. Номер 7 си изработи позиция за стрелба, шутира от дъгата към центъра на вратата, Де Хеа привидно беше позициониран добре, но не успя нито да улови, нито да избие. Топката се удари в ръката на испанския страж и се шмугна в мрежата за 2:1.
Втората част започна с гол във вратата на Руи Патрисио. В 55-ата топката беше центрирана към Серхио Бускетс, той се пребори с глава и насочи в малкото наказателно поле, където Диего Коща изпревари защитник и бутна топката в мрежата – 2:2.
Три минути по-късно португалците вече изоставаха в резултата. Иско навлезе в наказателното поле, топката му беше отбита към дъгата, където десният бек Начо намери кълбото от въздуха и реализира брилянтен гол. След мощния му изстрел топката се удари първо в дясната, след това в лявата греда преди да влети в мрежата за 2:3.
В 70-ата Диего Коща насочи технично от точката на дузпата, но прати топката покрай вратата. Минута по-късно възпитаниците на Фернандо Сантош създадоха напрежение пред Де Хеа след изсипана топка. В крайна сметка не се стигна до удар. В 77-ата ветеранът Рикардо Куарешма се освободи елегантно и отправи изящен удар с външен фалц – над гредата.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за bet365 euro 2021 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]