Питсбърг Пингуинс победи с 3:2 Вашингтон Кепиталс

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Шампионът в Националната хокейна лига Питсбърг Пингуинс победи с 3:2 като гост тима на Вашингтон Кепиталс в едно от големите дербита в първенството на САЩ и Канада. В герой за гостите се превърна Патрик Хорнквист, който се отчете с гол и асистенция за успеха.

Питсбърг реализира по един гол във всяка една от третините, като и трите попадения паднаха при числено превъзходство на леда.

Крис Летанг даде аванс на Питсбърг в началото на мача, разписвайки се за пръв път от 4 февруари насам след чудесно подаване на Хорнквист. В деветата минута на втората част самият Хорнквист удвои, но малко преди сирената за край на периода Вашингтон намали се Крисчън Джус. Конър Шиъри възстанови авансd на „пингвините“ от два гола в 38-мата секунда на третата част, а с осмия си гол за сезона Александър Овечкин оформи крайното 2:3 седем минути преди края на двубоя.
Мат Мъри направи 20 спасявания на вратата на Питсбърг, докато колегата му Брейдън Холтби отрази 33 шайби към вратата на Вашингтон.

Тимът на Ню Джърси продължи с чудесното си представяне от началото на сезона, след като записа трета поредна победа. Този път „дяволите“ се наложиха с 6:3 над Торонто Мейпъл Лийфс като гост.
С основна заслуга за успеха на Ню Джърси бе вратарят Кори Шнайдер, който отрази цели 47 шута към вратата си. По два гола за успеха на Ню Джърси отбелязаха Майлс Ууд и Павел Зача, а по един добавиха Брайън Гибсън и Блейк Коулман. Особено впечатляващо бе попадението на Гибсън, което падна в момент, в който Ню Джърси бе с едва трима полеви състезатели на леда, докато Торонто бе с всичките си петима хокеисти. За Тороно точни бяха Джеймс ван Риймсдайк, който откри резултата, Доминик Муур и Остън Матюс.

Гол на Шон Монахан в 62-рата секунда на продължението донесе успеха на Калгари с 4:3 над Лос Анджелис като гост. Два гола за успеха на Флеймс реализира Матю Ткачук, който откри резултата в четвъртата минута на двубоя, а по-малко от 10 преди неговия край бе точен за 3:3, с което прати срещата в продължение. Майкъл Фролик също бе точен за Калгари, а головете за домакините от Лос Анджелис реализираха Анже Копитар и Дъстин Браун на два пъти. Браун реализира и двата си гола в рамките на първите две минути на третата четвърт. Срещата между Лос Анджелис и Калгари ще се запомни и с дебюта на чешкия ветеран Яромир Ягър за канадския тим.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.