Петра Квитова се класира на финала на тенис турнира от сериите Premium в Бирмингам

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Петра Квитова се класира на финала на тенис турнира от сериите Premium в Бирмингам след отказване на опонентката ѝ Луцие Шафаржова в полуфиналния сблъсък при резултат 6:1, 1:0 за чехкинята.

Шафаржова, която елиминира Цветана Пиронкова на четвъртфинал на предишния турнир на трева в Нотингам, прекара само 32 минути на корта и беше очевидно, че не се намира в оптимално физическо състояние, като впоследствие се отказа заради болки в бедрото.

27-годишната Квитова пък направи три пробива, пет аса и само две двойни грешки, като записа 10-и успех в 10 мача срещу Шафаржова.
Квитова ще очаква Гарбине Мугуруса или Ашли Барти, които ще се изправят една срещу друга в другия полуфинал в Бирмингам. Чехкинята направи официалното си завръщане на корта в края на май месец и записа една победа на “Ролан Гарос”, като отпадна във втори кръг драматично след два тайбрека срещу Бетани Матек-Сандс. Преди четири дни пък тя отбеляза „лична победа“ след точно шест месеца от нападението в дома ѝ, при което бе наръгана с нож в лявата си ръка.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.