Петкратният шампион на Германия Щутгарт се завърна триумфално в Бундеслигата

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Петкратният шампион на Германия Щутгарт се завърна триумфално в Бундеслигата само 12 месеца след като се раздели с елитния си статут. В двубой от последния, 34-и кръг във Втора Бундеслига “швабите” спечелиха с 4:1 домакинството си на Вирцбюргер Кикерс и с 69 точки в актива си еднолично заеха първото място в крайното класиране.

Прекият преследвач на тима от “Мерцедес-Бенц Арена” – Хановер, завърши наравно 1:1 като гост на Зандхаузен и остана втори с 67 точки на сметката си – само с две по-малко от Щутгарт. Това обаче надали е проблем за бившия отбор на Чавдар Янков, който също се завърна сред в майсторската група на Германия.

Трети в подреждането остана Брауншвайг, който спечели с 2:1 домакинството си на последния Карлсруе и ще играе плейоф за влизане в Бундеслигата с Волфсбург. Освен бившия отбор на Илиян Мицански с мястото си във Втора Бундеслига се сбогува и съперникът на Щутгарт днес – Вирцбюргер Кикерс. Мюнхен 1860 пък ще трябва да се потруди още за оцеляването си, след като му предстоят два заветни сблъсъка с третия в долната дивизия – Регенсбург.

Припомняме, че директна промоция за второто ниво на германския футбол вече си осигуриха, за огромно наше задоволство, Дуисбург на Илия Груев и Холщайн Кийл. Интересно е да се отбележи, че миналата година Груев бе на крачка от чудото, след като закара “зебрите” на бараж, където обаче загубиха и двата си сблъсъка с изпадналия от Втора Бундеслига днес Вирцбюргер Кикерс.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.