Пари Сен Жермен разби с 6:1 Цървена звезда

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Пари Сен Жермен разби с 6:1 Цървена звезда във втория мач на двата отбора от Група “С” на Шампионската лига. Хеттрик отбеляза Неймар, с което нападателят се изравни с Кака като най-резултатния бразилец в най-комерсиалния европейски клубен турнир. Двамата имат по 30 попадения. По един гол за победата добавиха Единсон Кавани, Килиан Мбапе и Анхел ди Мария. За сърбите почетният гол бе дело на Марко Марин.

Томас Тухел излезе с всичко най-добро, с което разполагаше. На вратата започна Алфонс Ареола, като пред него в защита бяха Жуан Бернат, Перснел Кимпембе, Тиаго Силва и Тома Моние. В халфовата линия – Адриен Рабио и Марко Верати, а в предни позиции бе атомното нападение в лицето на Анхел ди Мария, Килиан Мбапе, Неймар и Единсон Кавани.
За Звезда на вратата бе бившият футболист на Лудогорец Милан Борян, като пред него действаха Милан Родич, Милош Дегенек, Вуядин Савич и Филип Стойкович. В халфовата линия бяха Ненад Крстич, Бранко Йович, Велько Шимич и Марко Марин. В атака пък действаше Ел Фарду Бен Набухан, подпомаган от Горан Чаушич.
Парижани си свършиха работата още през първата част, когато поведоха с четири гола. Първата опасност за домакините дойде в 14-ата минута. Тогава Неймар напредна през центъра и подаде към Мбапе, който стреля, но диагоналният му удар бе избит в корнер от Борян. Шест минути по-късно обаче резултатът вече бе 1:0 в полза на ПСЖ. Неймар изпълни отлично един пряк свободен удар, а стражът на Звезда бе застанал прекалено много в единия ъгъл и не успя да реагира достатъчно бързо на изпълнението. Съвсем скоро преднината на французите вече беше два гола. Неймар и Мбапе комбинираха, като младокът намери бразилеца на границата на малкото наказателно поле и той от въздуха прати топката за втори път в мрежата на Борян.
В 37-ата минута Кавани нахлу в наказателното поле и след като премина през двама защитници стреля. Шутът му рикошира в крак на защитник и излъга вратаря, за да влезе за трети път в мрежата му. Пет минути по-късно дойде и четвъртият гол. Моние намери отлично Ди Мария, който чукна леко топката, за да я прати отново зад Борян.
През втората час срещата продължи да се играе почти изцяло в половината на гостите. На няколко пъти Борян трябваше да се намесва, за да предотврати ново попадение във вратата си, но в крайна сметка в 70-ата минута петият гол дойде. Бернат бе оставен непокрит в наказателното поле и върна назад към Мбапе, който без да се бави вкара за 5:0. Четири минути по-късно Звезда стигна до почетно попадение. Резервата Лоренцо Ебесило изведе на чиста позиция Марин, който с диагонален удар прониза Ареола.
В 81-ата минута падна шести гол във вратата на сърбите. Подобно на първото попадение Неймар бе точен от пряк свободен удар. До края на мача седми гол, дело на Кавани, бе отменен заради засада, но това не попречи по никакъв начин на доброто настроение на ПСЖ след последния съдийски сигнал.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.