Пари Сен Жермен победиха с 5:0 Селтик

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Пари Сен Жермен започна по отличен начин участието си в тазгодишното издание на Шампионската лига. Парижани победиха с 5:0 Селтик като гост в двубой от Група “В” на надпреварата. Французите си свършиха работата още преди почивката, когато вече водеха с три гола.

Новите попълнения Неймар и Килиан Мбапе вкараха първите две попадения, а Единсон Кавани реализира дежурния си гол, като днес той бе от дузпа. След почивката ПСЖ пощади домакините и намали значително темпото. Все пак в края на мача паднаха още два гола във вратата на Селтик. Микаел Лустиг си вкара автогол, а последното попадение бе дело отново на Кавани.
В 17-ата минута гол на французите бе отменен, тъй като Кавани бе в положение на засада при подаването към него. По-малко от две минути по-късно обаче ПСЖ откри резултата. Адриен Рабио изведе Неймар в коридор и бразилецът хладнокръвно прати топката над вратаря Крейг Гордън за 1:0. В 34-ата минута парижани удвоиха преднината си. Другата нова покупка на тима Мбапе бе точен, след като при една свалена топка в наказателното поле Кавани не успя да стреля и тя попадна у младия талант, който без да се бави в прати в мрежата.

Малко преди почивката преднината на ПСЖ стана три гола. При едно центриране на Лайвин Курзава в наказателното поле Кавани бе съборен от Йозо Шимунович и реферът отсъди дузпа, която уругваецът реализира хладнокръвно.
След почивката ПСЖ намали темпото, докато Селтик правеше каквото бе по силите му да се държи достойно пред собствената си публика. В крайна сметка обаче в края на мача успехът на ПСЖ стана разгромен. Първо в 84-ата минута резервата Юлиан Дракслер центрира към малкото наказателно поле на домакините, където Лустиг я прати в собствената си врата. Две минути по-късно пък Курзава центрира към Кавани, който с плонж оформи крайното 5:0 за тима си.

Така Пари Сен Жермен започна повече от убедително участието си в най-силния европейски клубен турнир и загатна, че целта му през този сезон ще бъде достигане до финал в надпреварата. Селтик от своя страна не успя да зарадва феновете си и ще се опита да се реваншира в следващите двубои.

СЕЛТИК – ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН 0:5
0:1 Неймар (19)
0:2 Мбапе (34)
0:3 Кавани (40-д)
0:4 Лустиг (84-а)
0:5 Кавани (86)

СЕЛТИК: Гордън, Шимунович, Робъртс, Браун, Грифтис, Синклер, Армстронг, Нтчам, Лустиг, Ралстън, Тиърни

ПСЖ: Ареола, Тиаго Силва, Маркиньос, Курзава, Дани Алвес, Верати, Тиаго Мота, Рабио, Мбапе, Неймар, Кавани

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.