Панама – САЩ четвъртък 27 Юни

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Панама – САЩ ще се проведе на 27 юни (четвъртък) от 04:00 часа след полунощ в среща от КОНКАКАФ Златна Купа. Досега всичко беше доста лесно за САЩ в Златната купа. Те свършиха лека работа, като отблъснаха първия отбор на Гаяна, като вкараха 4 гола в този процес.

Коефициентът за победа на Панама е 7.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00Залози за това САЩ да победят се приемат с коефициент 1.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Панама – САЩ: Двубой статистика

По време на последните 5 срещи с Панама като домакин, Панама спечели 0 пъти, при 2 равенства и 3 победи за САЩ. Головата разлика е 9-4 в полза на САЩ.

Панама – САЩ: Прогноза

Относно залаганията, „САЩ да спечели и над 2.5 гола“ се открояват. В този турнир Панама е показал достатъчно атакуваща способност, за да покаже, че може да стигне до САЩ, макар че им липсва отбранителна позиция, за да надвият страната на Berhalter. Въз основа на това, подкрепата на САЩ, които отбелязват средно два гола за и 1.5 очаквани гола, за да излязат с високи резултати, изглежда солидна опция.
bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com