Палач на ЦСКА развали дебюта на Ивелин Попов в Шампионската лига

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Българският национал Ивелин Попов изигра първия си мач в Шампионската лига. Той се появи като резерва при гостуването на Спартак (Москва) на Марибор, но голямото завръщане на руския гранд в турнира не завърши с очакваната победа.

Спартак водеше до 85-ата минута с гол на Александър Самедов, но Дамян Бохар донесе точката на домакините. Преди няколко години същият футболист носеше екипа на Мура и вкара попадението, с което скромният словенски тим елиминира ЦСКА в Лига Европа.

Двата отбора си разделиха по едно полувреме. Преди почивката Марибор имаше няколко положения, с които можеше да поведе, а след това Спартак заигра по-силно и само липсата на прецизност в завършващия удар лиши московчани от победата.
Наставникът на гостите Масимо Карера пусна в атака Куинси Промес и Луис Адриано, а Ивелин Попов остана на пейката. Двубоят на „Людски врът“ започна с натиск на домакините и Артьом Ребров трябваше да се намесва след поредица от далечни изстрели на футболистите във виолетово. Спартак обаче бързо взе инициативата и принуди Марибор да се защитава. Отборът на Дарко Миланич имаше голям късмет в средата на полувремето, когато Андрей Ешченко се озова на няколко метра от вратата, но стреля високо в аут.

Стражът на домакините Ясмин Ханданович имаше все повече работа, а капитанът на Спартак Денис Глушаков се контузи и бе заменен от Самедов. Резервата на руснаците се включи силно и в началото на втората част технично копна топката, но прехвърли вратата. В 59-ата минута Фернандо затрудни Ханданович и при добавката Самедов откри резултата.

Спартаковци имаха отлични възможности чрез Промес и Фернандо да решат всичко в своя полза, а Ребров спаси удар с глава на Марко Шулер. В 85-ата минута защитата на гостите сбърка и Бохар изравни. Веднага след гола Карера замени Промес с Ивелин Попов. Холандският национал се ядоса и си размени реплики с треньора, който по-късно призна, че се е объркал и всъщност е искал да извади друг футболист.

Домакините пък можеха да стигнат до знаменит обрат и да запишат първа домакинска победа в групите на ШЛ, но фалцов удар на Бохар мина на сантиметри от гредата.

МАРИБОР – СПАРТАК (МОСКВА) 1:1 (0:0)

0:1 А. Самедов (59)
1:1 Д. Бохар (85)

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.