Осасуна – Алавес неделя 03 Ноември bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Осасуна – Алавес от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 03 ноември (неделя) от 17:00 часа. Осасуна на два пъти си осигури равенство 2: 2 срещу Майорка на Son Moix в четвъртък, а Лос Рожилос ще бъде в добро настроение, насочвайки се в този домашен сблъсък на Мач 12 с Алавес.

Коефициентът за победа на Осасуна е 2.05. Равенството в мача е оценено с 2.90. Коефициентът за победа на Алавес е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Осасуна – Алавес: Статистика Н2Н

Статистиката на Осасуна като домакин този сезон: 2-3-0.
Алавес нямат победа в последните си 10 мача като гост.
Алавес са в серия от 4 поредни загуби като гост.

Осасуна – Алавес: Прогноза

Осасуна едва ли е плодоносен пред вратата с едва 12 гола в мрежата като цяло в 11 мача, но след като отбеляза два пъти срещу Майорка, те могат да повторят подвига тук срещу отбраната на Алавес, който пропусна 12 гола като гост. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com