Нюкасъл Юнайтед – Тотнъм 11 Август

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Нюкасъл Юнайтед – Тотнъм от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 11 август (събота) от 14:30 часа.  Спърс победиха Нюкасъл с 2: 0 миналия август и Рафа Бенитес сега ще се стреми да избегне подобен резултат, знаейки, че Спърс не са печелили първи мач в сезона от 2012/13.

Коефициентът за победа на Нюкасъл Юнайтед е 3.90 в BET365.  Равенството в мача е оценено с 3.50.  Коефициентът за победа на Тотнъм е 2.05. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

 

Нюкасъл Юнайтед – Тотнъм: Статистика Н2Н

Отборите се срещнаха 46 пъти в английската Висша лига. Нюкасъл оглавява h2h статистиката с 21 победи срещу 19 победи и 6 равенства за Спърс.
Въпреки това, Спърс спечелиха и двата мача миналия сезон до нула, 2-0 в Сейнт Джеймс и 1-0 в Уембли.
Също така, Spurs спечелиха 3 от последните 4 h2h срещи в St. James Park, и загубиха една.
Девет от последните им 12 срещи във Висшата лига завършиха с поне 3 гола.
А 9 от последните им 10 срещи имаха най-малко 2 гола през второто полувреме.

Прогноза

Предсезонните срещи показаха в контрастираща светлина и двата екипа. Спърс впечатли в 3-те мача ICC, като спечели победи срещу Рома и Милан и завърши 2-2 срещу Барселона.

Междувременно Нюкасъл  завърши без да отбележи в три последователни мача.

Но това  ще бъде съвсем различна битка на  Санта Джеймс парк в събота.

В състава на Spurs липсват много играчи, което означава, че те може да имат труден мач в събота. Освен това, Pochettino има слаб рекорд през август и средно скромните 1.4 точки на мач.

Нюкасъл често не започва сезона си с взрив, но постигба 10-ия си финал след добри изпълнения чак след Коледа.

Това са индикатори за стеснен сблъсък между отборите и смятам, че те ще се борят да запазят нивата си на концентраця цели 90 минути. Ще има  бавен старт на мача, преди играта да се отвори през второто полувреме. Очакват се и отбранителни грешки, затова ще изберем залога над 1,5 гола през второто полувреме.

 

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]