Нумансия не се даде на Реал Мадрид и си тръгна с равенство 2:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Втородивизионният Нумансия не се даде на еворпейския клубен шампион Реал Мадрид и си тръгна с престижно равенство 2:2 от „Сантиаго Бернабеу“ в реванша от 1/8-финалите за Купата на краля. Реал се класира за следващата фаза с общ резултат 5:2, но представянето на тима за пореден път бе далеч от очакваното

и ще предизвика много критики. Публиката на мадридския гранд също се ядоса и избухна в освирквания след изравнителния гол на гостите в 82-ата минута.

Лукас Васкес откри с глава в 10-ата минута, а в 45-ата Гийермо Фернандес изравни след перфектна контра на Нумансия. Същите футболисти отбелязаха и вторите попадение за своите отбори. Отново Васкес върна преднината на Реал в 59-ата минута, а в края на двубоя Фернандес се разписа с прецизен удар с глава, направил безпомощен Кико Касийя.
Мачът на практика бе протоколен, след като лос бланкос“ спечелиха гостуването си в Сория с категоричното 3:0. Съставът на Зинедин Зидан обаче трябваше да се реваншира пред феновете си за равенството срещу Селта в Ла Лига, което го отдалечи на цели 16 точки от водача Барселона.

От голмайсторите преди седмица Гарет Бейл, Иско и Борха Майорал, днес титуляр бе само последният. Той действаше в предни позиции заедно с Марко Асенсио и Лукас Васкес, а зад тях бе триото Даниел Себайос, Матео Ковачич и Маркос Йоренте. На вратата застана Кико Касийя, в центъра на защитата си партнираха Начо Фернандес и Хесус Вайехо, а крайни бранители бяха Даниел Карвахал и Тео Ернандес. На практика, единствената промяна в сравнение с първия мач бе появата на Ковачич на мястото на Бейл.

Освен уелсеца, Зидан остави извън групата Кристиано Роналдо, Марсело, Карим Бензема и Лука Модрич, а другите звезди на кралския клуб бяха на пейката.

Нумансия действаше в схема 4-2-3-1, като на върха на атаката бе Игиньо Марин.
Повече от половината от трибуните на „Сантиаго Бернабеу“ останаха празни. Реал стартира доста вяло и позволи на гостите да натрупат самочувствие с размяната на доста пасове в началните минути. Мадридчани обаче показаха класа и стигнаха до гол при първата си опасна атака. Дани Карвахал центрира отдясно, а Лукас Васкес засече с глава на далечната греда и прати топката в мрежата.

Васкес беше най-напорист от целия състав на Реал и активната му игра създаде доста проблеми на футболистите на Нумансия. В 18-ата минута той изкара жълт картон на Грего Сиера, а като цяло всяка добра атака на „белите“ беше с негово участие.
В средата на полувремето темпото поспадна, а домакините никак не се стараеха да увеличат предината си. Играчите на Нумансия пък ставаха все по-смели и опитаха няколко атаки към вратата на Кико Касийя. Добро включване направи появилият се като резерва Гийермо Фернандес и точно той изненада феновете на „Бернабеу“ с изравнително попадение в 45-ата минута. Комбинацията за гола беше наистина впечатляваща, а пасът на Марк Матеу задължи Фернандес да насочи топката в опразнената врата.

Отговорът на „кралете“ трябваше да дойде още в началото на второто полувреме и те притиснаха съперника в неговата половина. Ашраф Хакими, влязъл на мястото на Карвахал, се понрави с желанието си, а Дани Себайос демонстрира техниката, която му донесе трансфера в Реал.
В 59-ата минута Марко Асенсио напредна отляво и центрира към Борха Майорал. Нападателят свали с глава към Лукас Васкес и той заби втория си гол в мача. В първия момент се създаде впечатление, че Васкес може би е бил в засада, но такава нямаше.

Иско пропусна да реши всичко, стреляйки право в ръцете на вратаря в 65-ата минута. После обаче домакините отстъпиха инициативата и футболистите на Нумансия усетиха, че имат реална възможност да стигнат поне до равенство.
Фернандес пробва да изненада с пета Кико Касийя, но не сполучи. В 80-ата минута опасно центриране на гостите едва не завърши с гол, но в 82-ата отново Фернандес беше на точното място и ударът му с глава прати топката в далечния ъгъл на вратата – 2:2. Начо не противодейства по никакъв начин, а публиката започна да освирква своите.

В добавеното време Дани Калво извърши груб фаул в центъра и беше изгонен. Нумансия обаче заслужи равенството, а Реал затвърди мнението, че се намира в криза.

Купа на Испания, осминафинали – втора среща:

РЕАЛ МАДРИД – НУМАНСИЯ 2:2
1:0 Л. Васкес (10)
1:1 Г. Фернандес (45)
2:1 Л. Васкес (59)
2:2 Г. Фернандес (82)

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.