Новакът Тамбов постигна първа победа в елита на руския футбол

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Новакът Тамбов постигна историческа първа победа в елита на руския футбол. Отборът на Александър Григорян подчини с 2:0 Спартак (Москва) и нанесе първо поражение през сезона на „червено-белите“. Точни за Тамбов бяха Седрик Гогуа и Сослан Таказов, а гостите цели 4 пъти нацелиха гредите.

Въпреки че домакинства в Саранск, а не на собствения си стадион, Тамбов наложи натиск в началото на двубоя. Михаил Костюков имаше отлична възможност да вкара ранен гол във вратата на Спартак, но от удобна позиция стреля високо в аут. Гостите бяха близо до попадението

в 23-ата минута, но Аяз Гулиев нацели гредата.

Малко по-късно спартаковци поискаха дузпа. Фернандо стреля от фаул, а топката срещна ръката на играч от стената, но реферът Михаил Вилков подмина ситуацията. Скоро след това Владислав Кулик центрира от статично положение, Костюков продъли с глава към Гогуа и котдивоарецът ознаменува дебюта си в РПЛ с гол.

В края на полувремето Гиорги Шелия имаше няколко добри намеси, с които попречи на Спартак да изравни. На почивката Олег Кононов смени Гулиев с Жано Ананидзе и московчани продължиха да атакуват. В 55-ата минута гредата спря и капитана Георгий Джикия, а в 64-ата резервата Ананидзе стреля от границата на наказателното поле и топката за трети път срещна една от гредите.

Между тези положения обаче Костюков направи непростим пропуск на празна врата, а и всяка контра на Тамбов всяваше смут в защитниците пред Александър Максименко.

При поредната контра трима футболисти на Тамбов изскочиха срещу един на Спартак .  Резервата Олег Чернишов се забави и топката му беше избита. След корнера никой не покри Сослан Таказов и той необезпокояван вкара за 2:0.

До края на мача не оставаше много време, а отчаянието завладя гостите. Те не съториха нищо интересно в офанзивен план в оставащите минути, въпреки че в игра се появи и най-новото попълнение на тима Резиуан Мирзов. Единственото изключение беше един удар с глава на Самуел Жиго, след който топката за четвърти път се отби от гредата.

Всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.