Ник Кирьос спечели титлата на турнира по тенис в Акапулко (Мексико)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ник Кирьос спечели титлата на турнира по тенис на твърди кортове в Акапулко (Мексико) с награден фонд 1.78 милиона долара. Кирьос победи на финала втория поставен в схемата Александър Зверев с 6:3, 6:4 за 90 минути.

Австралиецът, който е 72-и в световната ранглиста, елиминира по пътя си до трофея Рафаел Надал, Стан Вавринка и Джон Иснър. Кирьос направи три пробива в мача и един път загуби подаването си.

За австралиеца това е пета титла в кариерата и първа от Бризбейн (Австралия) през януари миналата година. Александър Зверев, трети в световната ранглиста,

не успя да вземе 11-и трофей в кариерата си.

bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус за Тенис. Нашата чудесна нова оферта Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири.

Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Максималният бонус, който можете да получите, е 100.000€ или еквивалент в друга валута. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, бонусът няма вече да е валиден. Залози комбинации с бонуси като Lucky 15 или Lucky 31 не важат за тази оферта.

Ако Вашият залог е успешен, ние ще добавим следните бонуси към печалбата Ви:

Вид Залог Бонус
Двоен 5% бонус
Троен 7.5% бонус
4-кратен 10% бонус
5-кратен 15% бонус
6-кратен 20% бонус
7-кратен 25% бонус
8-кратен 30% бонус
9-кратен 35% бонус
10-кратен 40% бонус
11-кратен 45% бонус
12-кратен и повече 50% бонус

Важат правила и условия* | Разумна игра 18+ | begambleaware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.