Николай Михайлов заяви, че е готов да му бъде намалена заплатата

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Николай Михайлов даде интервю, в което говори за сложната обстановка в България заради коронавируса и ситуацията в родния му клуб Левски. Cтражът заяви, че е готов да му бъде намалена заплатата и призна, че той и колегите му водят индивидуални тренировки на „Герена“.

-Здравей, Ники. Как минава ежедневието ти в извънредното положение в България заради коронавируса?
-Ставам, лека закуска, след това отивам на „Герена“ за

тренировка…

-Тренировки има ли?
-Да, но са индивидуални. Категорично не се струпваме много хора един до друг. Тренираме в различни часове и то не всички, а тези, които са в София. После се прибирам и съм си само вкъщи при семейството ми. Запълваме времето с гледането на филми, „Плейстейшън“ и „Не се сърди човече“. Спазваме стриктно нарежданията, които Министерството на здравеопазването и специално създаденият щаб за борба с COVID-19 разпоредиха. Хубавото и похвалното е, че нашата държава взе светкавични мерки и това води до минимално разпространение на коварната зараза. Нека да благодарим на хората от високите етажи на България и на лекарите от фронтовата линия, които се грижат за заболелите от коронавирус. Тежко е, неприятно е и се молим кошмарът възможно най-скоро да приключи. При нас е нищо в сравнение със Западна Европа. Аз комуникирам с мои приятели и бивши съотборници от Италия, Холандия и други страни. Виждате какъв мор е там – особено на Апенините. Най-малкият проблем е в момента дали тренираш и поддържаш форма. Важно е здравето на хората. А още по-лошото е, че вирусът удря не само здравето, но и икономиката. Удря бизнеса – малък, среден, голям…

-Като спомена за бизнеса, ти също имаш такъв…

-Имам, да. Имам 3-4 различни бизнеса, които не са свързани помежду си. В момента нито един от тях не функционира. Спрял съм всичко, изпълнил съм всички нареждания на щаба. Не искам да изпадам в подробности какви са ми загубите, защото аз ще видя реално последствията, след като нещата се успокоят и нормалният ритъм на живот се завърне. Но е факт, че заразата удари и моите бизнеси.
-Все още не е официално обявено от клуба, но се пише, че предстои намаляването на заплатите в Левски с 50%.
– Знаете, че съм проходил във футбола от „Герена“. Проходил съм от моя роден футболен дом Левски. Вижте, това изобщо не е тема на разговор за мен, за Живко Миланов. Ние сме солидарни с клуба. Кажат ли ни – намаляваме заплатите ви с 50%, съгласяваме се. Кажат ли ни – с още повече, също се съгласяваме. Би било цинично някой от нас да се противопостави при положение, че Левски получи двоен удар в рамките на няколко месеца.

Първо, знаете какво се случи с обществеността. А сега и ужасяващата пандемия, която рефлектира върху целия спорт не само в България, но и по света.

Аз съм повече от категоричен – Левски го има в момента и съществува благодарение на феновете. Те се борят и допринасят клубът да се съвземе и съживи. Те са единствените, които в момента поддържат пулса на Левски. И ние трябва говорим реално. Аз се надявам хората да бъдат здрави. Днес Левски има нужда от своите фенове, от своите легенди. И радващото е, че ги има и че те са налице. Без тях Левски ще загине.

-Покрай пандемията заради COVID-19 и евентуалните икономически последствия се заговори, че съществува вероятност нашите клубове да не използват вече толкова много чужденци.
-Приемам радушно тази идея и я подкрепям. Фактите през последните години го показват – отбори, които разчитат предимно на чужденци, нищо добро не им се случва. Защото разликата между качествен чужденец и обикновен чужденец е огромна, а у нас в 90% идват само обикновени иностранци, които не са никак малко. Така е в България, така е и в Кипър, където също съм играл. Вижте какъв омагьосан кръг се получава. Всяко лято се купуват по 10-12 футболисти от чужбина, но нищо не се получава с привличането им.

Те същевременно си прибират заплатите.

После си тръгват, но през следващия трансферен прозорец се взимат пак на килограм 10-12 чужденци. Едно и също, едно и също… Да припомням ли каква беше картинката в Левски преди години, когато аз навлизах в мъжкия отбор. Основно българи. И то какви футболисти бяха – няма смисъл да ги изреждам. И трима-четирима чужденци, но добри. Отделно имахме страхотен дует в лицето на Наско и Мъри и отличен президент. Резултатите ги знаете – титли, купи, успехи в УЕФА, в Шампионската лига. В този ред на мисли искам да похваля и сваля шапка на Венци Стефанов. Човекът е толкова години във футбола и политиката му е правилна. Продава футболисти, контактите му в чужбина са високи, и разчита само на българи.
При Венци няма лъжа и измама. Няма незнайни чужденци. И вижте какво правят българите в Славия – достигат до всичките ни национални отбори. Тук трябва да отбележа, че имаме изключение у нас – Лудогорец. Там обаче всички чужденци са качествени, подчертавам – качествени. Там се вложиха много, страшно много пари, а футболът е бизнес, той се прави с пари. В Разград организацията е на топ ниво благодарение на братя Домусчиеви.

Ако тази среща завърши при нулево равенсто, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код. Футболни прогнози от 365prognozi.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от 365prognozi.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.