[:bg]Нигерия – Аржентина bet-bg.com[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Срещата от Група D на Световната купа на ФИФА 2018  между Нигерия – Аржентина ще се проведе на 26 юни (вторник) от 21:00ч на стадион Санкт-Петербург. Аржентина се оказа в много трудна позиция след кошмарната вечер в Нижни Новгород.  0-3 поражението срещу Хърватия, което последва резултата 1: 1 срещу Исландия, ги поставя пред перспектива за шокиращо излизане от групата.

Кофициентът за победа на  Нигерия е 6.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Коефициентът за победа на Аржентина е 1.55. Вижте ТВ Програма за мача тук.Нигерия – Аржентина: Статистика Н2Н двубои

Равенството вкара Нигерия и Аржентина в една група  в две  последователни издания. Мачът, който беше изигран преди четири години в Бразилия, показа, че Лос Гаучос затвърди победа с 3: 2, вдъхновена от гол на Лионел Меси.

Интересното е, че двете страни се срещнаха и в Световното първенство през 2002 и 2010 г., като Аржентина спечели една от двете срещи едва с 1: 0.

Като цяло, отборите ще играят деветата си Н2Н среща, като Аржентина спечели 5 победи и има 2 загуби в последните осем. Супер орлите победиха когато двете страни последно играха през ноември миналата година с 4-2 в приятелски мач. Всеки от последните четири мача Н2Н имаше най-малко четири гола и с опцията BTTS бе печеливша.

Супер орлите ще бъдат окуражени с 2-0 победа над Исландия, вдъхновена от поддръжката на Ахмед Муса.

Прогноза

Супер орлите вдигнаха само втората си победа в последните 14 мача на Световната купа, когато победоха Исландия в петък следобед. Те доказаха, че разполагат с необходимите мерки, за да останат конкурентни на Аржентина в историята на H2H срещите като световни първенства, като Ла Албилистете спечели всяка от трите игри само с един гол.

Тъй като аржентинската отбранителна линия показа ясна липса на прецизност в първите две сблъсъци в турнира, имаме основания да очакваме продължаването на тенденцията на H2H с високи оценки. Можеш да подкрепиш петата поредна глава, за да излезеш между тези две страни, за да видиш цели в двата края и да произведеш най-малко три, общо с коефициент 2.30.

Аржентина ще бъде силно мотивирана да вдигне духа и да затвърди разрушителната победа, след като получи най-голямото поражение в груповата фаза на Световната купа, откакто пада с 6: 1 в Чехословакия през 1958 г. Те са в четири поредни мача без победа Световната купа, тяхната най-дълга победа в историята на състезанието. Все още има време Лайънел Меси и неговите съотборници да поправят нещата и вярваме, че имат какво е необходимо, за да се разчита на африканското облекло.

Предсказаният резултат на пълен работен ден е победа за Аржентина в това, което лесно може да бъде трилър с висок рейтинг в Санкт Петербург.

Над 2.5 гола   & BTTS.
Аржентина да спечели

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]