Наполи спечелиха с 3:1 срещу Цървена звезда

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Наполи не срещна особени трудности в домакинството си на Цървена звезда в петия мач на двата тима от Група “С” на Шампионската лига. Италианците спечелиха с 3:1 и са все по-близо до класиране за елиминационната фаза на надпреварата. Два гола отбеляза Дрис Мертенс, а едно попадение добави Марек Хамшик. За сърбите точен бе Ел Фарду Бен Набуан.
Резултатът бе открит от домакините още в 11-ата минута. При едно изпълнение на ъглов удар

от Мертенс Никола Максимович продължи топката на задна греда, където Хамшик я засече във вратата.
В 33-ата минута Наполи вече водеше с 2:0 Фабиан Руис центрира отляво, топката се отклони в крак на сръбски футболист и попадна у Мертенс, който без да се бави я прати в мрежата за втори път.
В началото на второто полувреме италианците стигнаха още един гол. Хамшик изведе по отличен начин Мертенс на чиста позиция, който изпревари защитниците и простреля Милан Борян за 3:0.
Малко по-късно Марко Марин запази топката от атаките на няколко защитници на съперника и намери в коридор Бен Набуан, който с левия крак прати топката по земя зад Давид оспина. До края на мача до ново попадение не се стигна и Наполи се поздрави с резонна победа.
Така Наполи събра девет точки в актива си в подреждането кръг преди края. Втори е Пари Сен Жермен с осем, а Ливъпрул остава с шест. В последния си мач италианците гостуват на мърсисайдци и ако не загубят с повече от един гол, ще се класират напред със сигурност, тъй като в момента са с по-добра голова разлика от англичаните, а в първия мач помежду им в Неапол ги победиха с 1:0. Цървена звезда от своя страна остава с четири точки и малко надежди за третото място, което би го изпратило в Лига Европа през пролетта.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.